Skjermdump Tucker Carlson
annonse
annonse

Robert Reich – som var arbeidsminister under Clinton – har ytret at han ønsker «an annulment» – altså en annullering av Trumps tid som president. Det holder ikke lenger med «impeachment» det vil si riksrettssak. Trump må faktisk viskes ut av historien.

Ønsket om å endre historien er historisk sett velkjent. Det har blitt sagt at «seierherrene skriver historien». Det nye nå er at det er taperne som forsøker å forandre historien, siden de ikke kan akseptere at de tapte det demokratiske valget. Her kan dere se Tucker Carlson diskutere dette fenomenet med Mark Steyn.

 

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon