Skjermdump Tucker Carlson

Robert Reich – som var arbeidsminister under Clinton – har ytret at han ønsker «an annulment» – altså en annullering av Trumps tid som president. Det holder ikke lenger med «impeachment» det vil si riksrettssak. Trump må faktisk viskes ut av historien.

annonse

Ønsket om å endre historien er historisk sett velkjent. Det har blitt sagt at «seierherrene skriver historien». Det nye nå er at det er taperne som forsøker å forandre historien, siden de ikke kan akseptere at de tapte det demokratiske valget. Her kan dere se Tucker Carlson diskutere dette fenomenet med Mark Steyn.

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.