Justisdepartementets ex-Frp-statsråder Sylvi Listhaug og Per-Willy Amundsen kritiseres for at de tok selfie før de skulle svare for seg i terrorhøringen på Stortinget mandag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De tidligere justisministrene Sylvi Listhaug (Frp) og Per-Willy Amundsen bør si unnskyld for selfien de tok i terrorhøringen, mener MDGs Une Bastholm.

På Twitter skriver Bastholm at det er uforskammet og avslørende, og at de to bør si unnskyld.

– Dette er en ekstremt alvorlig sak, regjeringens framtid er blitt et spørsmål, statsministeren er involvert og det er uklart om det har vært feilinformasjon av Stortinget, sier stortingsrepresentant og nasjonal talsperson Une Bastholm i Miljøpartiet De Grønne (MDG) til Dagbladet.

Hun mener at selfien er respektløst både overfor Stortinget og saken.

Listhaug svarer skriftlig via sin kommunikasjonsrådgiver at ingen har noe med hva hun gjør før eller etter høringen. Også Amundsen påpeker at selfien ble tatt i en pause. Han kaller kritikken for surmaget.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]