Justisdepartementets ex-Frp-statsråder Sylvi Listhaug og Per-Willy Amundsen kritiseres for at de tok selfie før de skulle svare for seg i terrorhøringen på Stortinget mandag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

De tidligere justisministrene Sylvi Listhaug (Frp) og Per-Willy Amundsen bør si unnskyld for selfien de tok i terrorhøringen, mener MDGs Une Bastholm.

annonse

På Twitter skriver Bastholm at det er uforskammet og avslørende, og at de to bør si unnskyld.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Dette er en ekstremt alvorlig sak, regjeringens framtid er blitt et spørsmål, statsministeren er involvert og det er uklart om det har vært feilinformasjon av Stortinget, sier stortingsrepresentant og nasjonal talsperson Une Bastholm i Miljøpartiet De Grønne (MDG) til Dagbladet.

Hun mener at selfien er respektløst både overfor Stortinget og saken.

annonse
Reklame

Listhaug svarer skriftlig via sin kommunikasjonsrådgiver at ingen har noe med hva hun gjør før eller etter høringen. Også Amundsen påpeker at selfien ble tatt i en pause. Han kaller kritikken for surmaget.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.