Illustrasjonsbilde. AP Photo/Luca Bruno)
annonse

Cristiano Ronaldo vender hjem til Manchester United og Old Trafford med sin nye klubb Juventus i mesterligaens gruppespill.

annonse

Det ble klart under torsdagens tradisjonsrike trekningsseremoni i Monaco.

annonse

Ronaldo forlot Manchester i 2009 til fordel for Real Madrid, men har bare møtt gamleklubben én gang tidligere. Også United-spiller Paul Pogba får et gjensyn med gamleklubben.

Resten av lagene i Juventus’ gruppe er Valencia og sveitsiske Young Boys.

– Vi kan ikke legge skjul på at vi er blant favorittene i år, sa Juventus-direktør Giuseppe Marotta etter trekningen.

annonse
annonse
Tøft for Liverpool

Forrige sesongs finalist Liverpool havnet på nivå tre i seedingen da Benfica slo PAOK i omspillet. Etter trekningen ble fasiten at Liverpool skal bryne seg på Paris Saint-Germain, Napoli og Røde Stjerne.

– Jeg forventet en tøff gruppe, og vi fikk en tøff gruppe. Det er hva mesterligaen handler om, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Tittelforsvar Real Madrid ble trukket med Roma, CSKA Moskva og Viktoria Plzen.

annonse
Reklame
«Dødens gruppe»

Tottenham får tøffe utfordringer i Barcelona, PSV Eindhoven og Inter, som allerede er utropt til «dødens gruppe», mens Manchester City fikk hyggeligere motstand i Sjakhtar Donetsk, Lyon og Hoffenheim. Bayern München får motstand fra Benfica, Ajax og AEK.

Finalen i mesterligaen i 2019 skal spilles på Atlético Madrids hjemmebane i den spanske hovedstaden 1. juni. Europaligavinner Atlético skal møte Borussia Dortmund, Monaco og Brugge i gruppespillet.

Ellers var Galatasaray storfornøyd med å bli trukket i gruppe D, den eneste uten store kanoner. Lokomotiv Moskva, Porto og Schalke er de resterende lagene i den vidåpne gruppen.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.