Foto: REUTERS/David Becker
annonse
annonse

En av de angivelig fabrikkerte løgnene i rapporten Hillary betalte millioner for i forbindelse med presidentvalget, er påstanden om at Trumps advokat Michael Cohen var i Praha og møtte russiske agenter i 2016.  Hensikten med rapporten var blant annet å få amerikanske velgere til å tro at Trump konspirerte med Putin for å vinne. Problemet for Hillary er at Michael Cohen sier han aldri har satt sin fot i Praha. Hvis han snakker sant, er det egentlig alt som er nødvendig å vite for å skjønne at Hillary Clinton kan være en skurk som forsøkte å ta makten i USA med ulovlige midler.

Sikker på seier

Drittpakken Hillary hadde bestilt fra et konsulentfirma ved navn Fusion Gps, fungerte som den skulle. De involverte aktørene lekket rapportens uverifiserte opplysninger om Trump til media på strategiske tidspunkt, og meningsmålingene gikk i favør av henne. Alle var de sikre på seier. Hvis Hillary hadde vunnet ville vi verken ha hørt om rapporten, eller hva den ble brukt til. Hun skulle innta Det Hvite Hus, og ingen skulle få vite hvordan hun kom dit.

annonse

Komplisert sak å navigere i

Det er vanskelig å se klart gjennom jungelen av navn på involverte, og hvilke roller de hadde i anstrengelsene for å hindre at Trump ble president. Hvis man kun har fulgt de Trump-fiendtlige mediene som ofte utelater viktige opplysninger, blir det umulig å få oversikt over realitetene. Fredrik Græsvig vil for eksempel aldri fortelle at Hillarys bruk av den uverifiserte etterretningsrapporten som søknadsgrunnlag for å overvåke Trumps valgkampanje, kan være et alvorlig brudd på amerikansk lov.

Hyling om riksrett

annonse

Det var mange som lot seg friste til å bli med i konspirasjonen mot Trump. Etter at han vant hadde de ikke hadde annet valg enn å fortsette kjøret mot ham, skulle de ha noe håp om å redde sine karrierer. Noen av dem har allerede fått avskjed på grått papir, andre har tatt sin hatt og gått, og atter andre forsøker å redde seg selv ved å endre uttalelser de har kommet med tidligere. De som fortsatt holder stand, skriker om riksrett mot presidenten. Alt de har igjen å gå på pr. i dag er at Trump har betalt noen for å tie om utenomekteskaplige forbindelser i fortid, og det er ikke brudd, verken på amerikansk lov eller valgkampregler. Bill Clinton ble dessuten frikjent i riksrett for utroskap, bestikkelser og løgner under sin presidentperiode, noe som mer enn indikerer at hylekoret ikke har en sak mot dagens president.

Sjefen i sumpen

Hillary Rodham Clinton er etter all sannsynlighet hjernen bak det angivelige forsøket på komplott mot den demokratisk valgte presidenten i USA. Heldigvis for verden ingen mesterhjerne, men en som ser ut til å ha vært for seierssikker. Drittpakken hun bestilte skulle være autostradaen inn til det ovale kontor der hennes mann hadde unge Monica Lewinsky til å utføre oral-sex på seg mens han tygget på en sigar. Legg til at rapporten fra Fusion GPS er stappfull av bidrag fra russiske agenter, at det var Hillary Clinton som godkjente salget av 20 % av USAs uranium til Russland, og at hun knuste harddisker og telefoner for å fjerne bevis for grove tjenesteforsømmelser hun kan ha gjort seg skyldig i mens hun var utenriksminister, så blir det forståelig hva Donald Trump mener med crooked Hillary.

Norske myndigheter ser ut til å ha satset på feil ekvipasje. Med våre skattepenger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon