Et skudd skal ha blitt avfyrt mot en bil på Ensjø, men det er ikke meldt om skadde personer. BMW-en i forkant av bildet ble truffet i siden. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
annonse

Politiet i Oslo nekter å si noe om skytingen i Oslo fredag kveld, der en tilfeldig bil med to voksne og to barn ble truffet av et skudd. Ingen ble skadd.

annonse

– Vi har ingen kommentarer til saken, er beskjeden NTB får fra krimvakten i Oslo politidistrikt lørdag formiddag på spørsmål om hvorvidt noen er pågrepet.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Operasjonssentralen vil heller ikke fortelle om noen er pågrepet og henviser i stedet kriminalvakten.

Skuddet ble avfyrt fra en annen bil på Ensjø i Oslo like etter klokka 20 fredag kveld.

– Ungdommer i den ene bilen skjøt mot en annen bil. Tilfeldigvis traff de en tredje bil med et skarpt skudd, sa operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB etter hendelsen.

annonse
annonse

Politiet satte opp sperringer i området og bevæpnet seg. Skytingen skjedde i nærheten av T-banestasjonen på Ensjø.

Ifølge politiet hadde det vært en konflikt mellom to grupperinger på stedet. Operasjonslederen sa fredag kveld at det ikke dreide seg om et gjengoppgjør, men om to grupperinger som har hatt en konflikt.

De søker etter ungdommer i alderen 16 til 20 år som kjørte fra stedet i to sølvfargede Volkswagen Polo eller Golf 2004-modeller. Ved 22-tiden sa Ullsand at de verken hadde pågrepet noen eller funnet bilene som forsvant fra stedet.

annonse
Reklame

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.