Flyet fra UTair etter å ha sklidd av rullebanen. Foto: AP / NTB scanpix
annonse

Et passasjerfly med 170 personer skled av rullebanen etter landing i den russiske byen Sotsji lørdag. 18 personer ble skadd, men kun tre måtte på sykehus.

En ansatt på flyplassen døde av hjerteinfarkt idet han hjalp passasjerene ut av det brennende flyet. Brannen ble slukket i løpet av 8 minutter, opplyser flyplassmyndighetene.

Det var et fly fra det russiske flyselskapet UTair av typen Boeing 737 som krasjlandet. Etter å ha sklidd av rullebanen, kjørte det inn i et gjerde og ble liggende i et elveløp. Det var 164 passasjerer og et mannskap på seks om bord i flyet.

annonse

Årsaken til ulykken er ukjent og skal granskes. Det var kraftig regn og tordenvær da flyet landet etter å ha tatt av fra Moskva noen timer tidligere.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]