Illustrasjonsbilde. Empire State Building i bakgrunnen på Fifth Avenue sett fra Rockefeller Center i New York. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Et fly fra Dubai er satt i karantene på John F. Kennedy internasjonale flyplass i New York på grunn av en rekke syke passasjerer.

Flyet landet omtrent klokken 9.20 lokal tid onsdag og var en flyging med flyselskapet Emirates fra Dubai til New York.

Det ble først meldt om at rundt 100 av de totalt 500 passasjerene følte seg syke, men det skal være snakk om rundt 10 syke passasjerer, ifølge flyselskapet.

annonse

En talsmann for ordførerens kontor i New York bekrefter at representanter for Center for Disease Control and Prevention (CDC) er på flyplassen for å undersøke flyet.

Ifølge New York Times skal flere av passasjerene ha hatt febertendenser og svært mange skal ha begynt å hoste, noe som førte til at piloten slo alarm og tok kontakt med politiet.

En antiterrorpolitistyrke i New York har tvitret at de holder et øye med situasjonen, som de beskriver som en «medisinsk situasjon».

annonse

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon