Illustrasjonsbilde. Empire State Building i bakgrunnen på Fifth Avenue sett fra Rockefeller Center i New York. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse

Et fly fra Dubai er satt i karantene på John F. Kennedy internasjonale flyplass i New York på grunn av en rekke syke passasjerer.

Flyet landet omtrent klokken 9.20 lokal tid onsdag og var en flyging med flyselskapet Emirates fra Dubai til New York.

Det ble først meldt om at rundt 100 av de totalt 500 passasjerene følte seg syke, men det skal være snakk om rundt 10 syke passasjerer, ifølge flyselskapet.

annonse

En talsmann for ordførerens kontor i New York bekrefter at representanter for Center for Disease Control and Prevention (CDC) er på flyplassen for å undersøke flyet.

Ifølge New York Times skal flere av passasjerene ha hatt febertendenser og svært mange skal ha begynt å hoste, noe som førte til at piloten slo alarm og tok kontakt med politiet.

En antiterrorpolitistyrke i New York har tvitret at de holder et øye med situasjonen, som de beskriver som en «medisinsk situasjon».

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.