Illustrasjonsbilde. Den europeiske sentralbanken i Frankfurt, 7. september 2017. / AFP PHOTO / Daniel ROLAND

Muslimske migranter bevæpnet med kniver og jernstenger angrep nylig en nattklubb i Frankfurt mens de ropte «Allahu Akbar» og «Wir sind Araber, wir töten euch alle». (Vi er arabere, vi skal drepe dere alle).

annonse

Det hele startet med at to syriske migranter kom i krangel med andre gjester på nattklubben, forteller nattklubbens eier Dirk Schöbe til Berliner Morgenpost. Disse to forlot etterhvert nattklubben, men kom tilbake senere med en større gruppe venner. Omtrent 10 migranter, bevæpnet med kniver og jernstenger skapte panikk blant gjestene.

«Det var som en krigsscene, vi feiret 90-tallet og plutselig var vi i en krigssone, ikke i vår hjemby – det var skremmende», forteller Schöbe.

I følge tiltalemyndighetene var alle som deltok i angrepet syriske migranter. En av de to syrere som startet bråket hadde samme måned (august) angrepet noen andre med en baseball-kølle.

Borgermesteren René Wilke fra Die Linke understreker at de fleste migranter i området oppfører seg bra og ikke begår kriminalitet.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.