Illustrasjonsbilde. Den europeiske sentralbanken i Frankfurt, 7. september 2017. / AFP PHOTO / Daniel ROLAND
annonse
annonse

Muslimske migranter bevæpnet med kniver og jernstenger angrep nylig en nattklubb i Frankfurt mens de ropte «Allahu Akbar» og «Wir sind Araber, wir töten euch alle». (Vi er arabere, vi skal drepe dere alle).

Det hele startet med at to syriske migranter kom i krangel med andre gjester på nattklubben, forteller nattklubbens eier Dirk Schöbe til Berliner Morgenpost. Disse to forlot etterhvert nattklubben, men kom tilbake senere med en større gruppe venner. Omtrent 10 migranter, bevæpnet med kniver og jernstenger skapte panikk blant gjestene.

«Det var som en krigsscene, vi feiret 90-tallet og plutselig var vi i en krigssone, ikke i vår hjemby – det var skremmende», forteller Schöbe.

annonse

I følge tiltalemyndighetene var alle som deltok i angrepet syriske migranter. En av de to syrere som startet bråket hadde samme måned (august) angrepet noen andre med en baseball-kølle.

Borgermesteren René Wilke fra Die Linke understreker at de fleste migranter i området oppfører seg bra og ikke begår kriminalitet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon