Illustrasjonsbilde. REUTERS/Michele Tantussi
annonse
annonse

Den tsjekkiske statsministeren Andrej Babiš mener Angela Merkels innvandringspolitikk er en trussel mot europeisk sivilisasjon. «Vi ønsker ikke å bo her som i Afrika eller Midtøsten. Vi må stoppe innvandring fra disse stedene,» sier han til tsjekkisk TV ifølge Breitbart.

«Vi har 1,5 millioner ulovlige innvandrere her. Vår returpolitikk er dårlig,» fortsetter han med henvisning til EUs svake resultat på å sende ut falske asylsøkere. Han nevner problemer med irakere i Chemnitz, og mordere som Anis Amri, som etter hans mening ikke burde ha vært i Tyskland i det hele tatt da han kjørte en stjålet lastebil til et pakket julemarked, etter å ha løyet om sin nasjonalitet, brukt flere falske identiteter, blitt planlagt for deportasjon, men ikke ble arrestert mens den ble arrangert.

Tsjekkia og Babis er for tiden leder for en gruppe østeuropeiske land som hardnakket kjemper for å forhindre at deres land ender opp med de problemene Vest Europa har fått på grunn av stor innvandring. Gruppen kalles Visegrád gruppen og har nå også fått med seg Østerrike.

annonse

Til de landene som ikke støtter deres tøffe innvandringspolitikk har han dette budskapet: «Hvis de ønsker å ha flere Islamsk Stats støttespillere i Frankrike, Nederland eller Belgia enn de allerede har nå, så er det er opp til dem.» Han er veldig klar på at Tsjekkia, som Ungarn, Polen og Slovakia, vil fortsette å trosse EUs forsøk på å fordele innvandrere som ankommer til EU under et obligatorisk kvotesystem, skriver Breitbart.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon