Illustrasjonsbilde. REUTERS/Michele Tantussi

Den tsjekkiske statsministeren Andrej Babiš mener Angela Merkels innvandringspolitikk er en trussel mot europeisk sivilisasjon. «Vi ønsker ikke å bo her som i Afrika eller Midtøsten. Vi må stoppe innvandring fra disse stedene,» sier han til tsjekkisk TV ifølge Breitbart.

annonse

«Vi har 1,5 millioner ulovlige innvandrere her. Vår returpolitikk er dårlig,» fortsetter han med henvisning til EUs svake resultat på å sende ut falske asylsøkere. Han nevner problemer med irakere i Chemnitz, og mordere som Anis Amri, som etter hans mening ikke burde ha vært i Tyskland i det hele tatt da han kjørte en stjålet lastebil til et pakket julemarked, etter å ha løyet om sin nasjonalitet, brukt flere falske identiteter, blitt planlagt for deportasjon, men ikke ble arrestert mens den ble arrangert.

Tsjekkia og Babis er for tiden leder for en gruppe østeuropeiske land som hardnakket kjemper for å forhindre at deres land ender opp med de problemene Vest Europa har fått på grunn av stor innvandring. Gruppen kalles Visegrád gruppen og har nå også fått med seg Østerrike.

Til de landene som ikke støtter deres tøffe innvandringspolitikk har han dette budskapet: «Hvis de ønsker å ha flere Islamsk Stats støttespillere i Frankrike, Nederland eller Belgia enn de allerede har nå, så er det er opp til dem.» Han er veldig klar på at Tsjekkia, som Ungarn, Polen og Slovakia, vil fortsette å trosse EUs forsøk på å fordele innvandrere som ankommer til EU under et obligatorisk kvotesystem, skriver Breitbart.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.