Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson etter SVTs partilederdebatt. Foto: Stina Stjernkvist/TT / NTB scanpix
annonse
annonse

«I dag velger vi håpets eller hatets Sverige». Det er overskriften i svenske Aftonbladets lederartikkel på den svenske valgdagen. Å samtale med Jimmie Åkesson etter valget mener avisen er som argumentene om å samtale med Adolf Hitler, men bare om hvordan man skal bygge motorveier.

Også Anders Behring Breivik trekkes frem i artikkelen.

Aftonbladet har laget en video der avisen avslutter et kort innslag med «Tar du sjansen?» Du kan se den her.

annonse

Ved et tidligere valg sendte den svenske sosialdemokratiske avisen ut en pressemelding om at den under valgkampen ville nekte å ta inn leserbrev fra sverigedemokrater. I 2009 innførte avisen et annonseforbud for Sverigedemokratene, som først ble fjernet i juni i år av en ny redaktør, som vedtok å vurdere hver enkelt annonse.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon