Tyrkiske soldater. Foto: AFP PHOTO / OZAN KOSE
annonse

De to ble pågrepet av gresk militære ved grensebyen Feres, rundt 150 meter inne i landet, søndag morgen. De ble overlevert til Tyrkia senere samme dag etter samtaler mellom landenes myndigheter.

I en uttalelse sier den tyrkiske hæren at soldatene jobbet med å søke etter og forhindre ulovlige innvandrere da de forvillet seg over grensen.

Pågripelsen kommer kun tre uker etter at to greske soldater ble sluppet fri fra tyrkisk fengsel etter å ha gått inn i Tyrkia i mars i år da de gikk seg vill i tett tåke.

annonse

NTB-AFP

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]