Illustrasjonsbilde. Foto Henrik Montgomery / TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Vi kan tenke oss multikulturalismen som en sykdom som gir seg til å kjenne ved to symptomer: Politisk korrekthet og etnisk fragmenterte samfunn.

Det er denne sykdommen som leder til at rundt 80 % av svenskene stemmer på partier som truer Sveriges etnokulturelle kontinuitet, til tross av at 32% av befolkningen synes Sverigedemokraterna (SD) har den beste innvandringspolitikken.

Politisk Korrekthet

annonse

Det er symptomet politisk korrekthet som førte til at SVT valgte å ta avstand fra partileder i SD Jimmie Åkessons uttalelse om at innvandrere til Sverige hadde vanskelig med å få seg jobb fordi de ikke passet inn.

Det samme er tilfelle når Stockholm By kansellerte Alternativ för Sverige (AfS) sin leieavtale av storscenen på Kungsträdgåden til partiets store valgkampavsluttning. Både SD og AfS har anmeldt forholdene til ODIHR (Office for Democratic Institutions and Human Rights) som er Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) sitt valgobservasjon organ.

I Norge er vi mindre politisk korrekte, så både TV2, NRK og Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening har tatt kraftig avstand til at SVT har blandet seg inn i den svenske valget.

annonse

Valget i Sverige er derimot annerledes enn hva vi er vant til i Norge og kan best oppsummeres ved å sitere Michael Astrup, som utenrikspolitisk talsperson for det danske regjeringspartiet Venstre og valgobservatør under riksdagsvalget i Sverige: “Under alle valgobservasjoner jeg har vært på, har jeg aldri sett et valg så udemokratisk som det svenske,” sa Astrup til nyhetsbyrået TT.

Astrup kommenterte da det sosiale presset som utøves ved at man velger valgsedler før man går inn i avlukket, slik at alle i nærheten kan se hva man har tenkt å stemme. I vårt naboland er det altså ikke hemmelig valg.

Etablissementet i Sverige vet å maksimere effekten av dette og det kommer nå rapporter om at valgsedlene til SD ved flere anledninger skal ha blitt plassert alene på et eget bord slik at andre i valglokalet lett kunne se hvem som stemmet på partiet. I en uttalelse om forholdene sa den rødgrønne regjeringen at “det ville bli for dyrt å gjøre som i Norge, hvor stemmesedlene ligger inne i avlukkene”. Uheldigvis er dette bare toppen av det udemokratiske isfjellet og det komme nå stadig flere meldinger om irregulariteter og valgjuks. Her er noen saker som er avdekket de første 24 timene etter at valglokalene stengte søndag den 9 september kl 20.00:

  • Annedalsskolan i Göteborg, Malteholmsskolan i Hässelby Strand, Moholms skole i Skövde, biblioteket i Jonstorp, Sundsta idrettshus i Karlstad og ved et valglokalet i Jonstorp glimet SD valgsedler med sitt fravær. Det var på uforklarlig vis forsvunnet.
  • På kommunehuset i Märsta, Landaskolan i Göteborg, Vedevåg i Lindesberg, og ved valglokalet ved voksenopplæringen Linné i Uppsala ble velgere, i strid med retningslinjene, oppfordret til å ikke forsegle konvolutten inneholdende stemmeseddel sin. Som vi vet må konvoluttene må forsegles for å forhindre at stemmeseddelen kan fjernes eller byttes ut før opptelling.
  • Ifølge velgere i Växjö er SDs valgsedler blitt dekket over med andre partiers sedler ved to av kommunens valglokaler.
  • Ved Smedby skole i Hedemora og Kulturhuset i Borlänge prøvde en valgarbeider å avvise en funksjonær fra AfS, da en representant for partiet ville legge ut valgsedler. Valgarbeideren valgte først å gi seg etter en diskusjon.
  • Valgsedler fra AfS er også mystisk forsvunnet ved Staffanstorp, Klostergårdens skola, Ladugårdsmarkens skola i Lund, Rönninge i Salem og i Rävlanda ble de funnet gjemt under bordet.
  • Innvandrere har lagt ut bilder hvor de skryter av at de har stjålet valgsedler fra partier de ikke liker og postet bilde på Instagram og Facebook.

Det har også vært tilfeller av vold som da en gravid representant SD i Nynäshamn var en av to partimedlemmer som ble angrepet utenfor valglokalet på valgdagen.

Det er forventet at mer irregularitet vil bli oppdaget over de neste dagene og ukene og det er verdt å merke seg at dette er et nytt fenomen som tidligere var uhørt i folkhemmet. Det er også merkverdig at det ikke meldes om et eneste tilfelle av at etablissement-partiene manglet valgsedler under valget eller ble utsatt for vold på valgdagen.

Etnisk Fragmentering

Det svenske samfunnet har også på kort tid gått fra et etnisk homogent høy-tillitssamfunn til et etnisk fragmentert lav-tillitssamfunn. Dette andre symptomet på multikulturalismen er kanskje det mest dødelige.

I SVT-programmet «Uppdrag gransking» ble det to dager før valget kjent at en lokalpolitiker fra Moderaterna (tilsvarende det norske Høyre) i Botkyrka kommune ble innkalt til et møte i den lokale moskeen med Miljöparti-politikeren Ali Khalil. I reportasjen til SVT fortelles det at møtet tok en uventet vending da Khalil tilbudte seg å få tre tusen medlemmer av den muslimsk menighet til å stemme på Moderaterna. Til gjengjeld skulle partiet gi byggetillatelse til en ny moské. Hestehandelen er blitt mye diskutert i Sverige da den kunne tippe det politiske flertallet i kommunen hvor de rødgrønne, som Miljöpartiet er en del av, som hadde et knapt flertall. Tre tusen stemmer kunne utgjort tungen på vektskålen slik at de mistet makten til fordel for den borgerlige blokken, hvor Moderaterna sammen med Liberalerna, Kristdemokraterna og Centerpartiet har et fellespolitisk programsamarbeid kalt Alliansen.

annonse

Bystyret representant for Høyre, Mahmoud Farahmand skrev nylig i Nettavisen at moskeen som Khalil søkte byggetillatelsen for er tilknyttet det Islamiske Förbundet i Sverige (IFiS). Denne moskeen skal ha sterke forgreninger til Det muslimske brorskapet (MB). I en forskningsrapport om islamistisk påvirkning i flerkulturell samfunn skrevet for Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap i Sverige (tilsvarende Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap i Norge) fremkommer det også at MB-tilknyttede organisasjoner i Sverige aktivt bruker det politisk ladede begrepet «islamofobi» og anklager om dette som en brekkstang for å få igjennom sin vilje og bølle motstandere til taushet. Avsløringen er bare den siste i en lang rekke de siste årene som viser at Miljöpartiet er infiltrert av islamister. Socialdemokraterna og Vänsterpartiet er enda lettere å vinne over for islamistene. De er frivillige kollaboratører.

Islamsk monokultur

Ulf Söhrman, gruppeleder for  Moderaterna i Filipstad har rapportert om valgfusk etter at en utenlandsk mann skal ha instruert en rekke kvinner til å stemme på Socialdemokraterna. Denne typen klanstemming er stadig mer vanlig i Sverige og i innvandrertette områder ser vi valgresultater som minner om kommuniststater.

Rinkeby er et talende eksempel på dette, totalt fikk Vänsterpartiet (Rødts søsterparti), Socialdemokraterna og Miljöpartiet 92% av stemmene.

Foto: Skjermdump fra SVT1.

Bilde som tegner seg er en myk totalitarisme kombinert med etniske stemmeblokker undergraver demokratiet i Sverige. Man diskuterer ikke lenger politikk, men stammeinteresser.

Skruppelløse politikere som statsminister Stefan Löfven eller Jonas Sjöstedt Vänsterpartiet trenger ikke lenger levere politiske endringer. De kan kjøpe den muslimske stemmeblokken ved å akseptere fremmed religiøse skikker og tradisjoner i konflikt med vestlig tradisjon og se bort fra antisemittisme, mannssjåvinisme og en rekke andre holdninger muslimske innvandrer til Sverige bringer med seg.

De politisk korrekte drømmer om multikulturalisme, men ender opp med en muslimsk monokultur som dreper demokratiet.

Kilder:

Alternativ för Sverige stämmer Stockholms stad

Stockholms stad anmäls för valfusk till OSSE:s valobservatörer

SVT byter utgivare efter kritiken

annonse

Valfifflet: Här läggs SD:s valsedlar på eget bord

– Kunne aldri skjedd i en norsk partilederdebatt

Kraftig kritikk mot SVT etter partilederdebatten fredag. Sverigedemokraterna boikotter SVT

Det svenska valsystemet “chockerar” dansk politiker

SD:s valsedlar saknades i vallokal

Rapporter om valfusk på flera håll i landet

AfS valgsedler ligger strødd utenfor valglokalet

Valarbetaren Emilia, SD, blev dödshotad utanför vallokal

Demokrati på svenskvis

SVT: Ble tilbudt 3000 stemmer i bytte mot ny moské-tomt – VG

Larm om klanröstning: M i Filipstad anmäler valfusk

Så hamnade Miljöpartiet sida vid sida med islamister

Løpende oppdatering om nye avsløringer:

Innvandrere skryter av at de har stjålet valgsedler i sosiale medier:

https://twitter.com/pissedfather666/status/1039091291676700674

https://twitter.com/ArgBlatteTalar/status/1038914965460209664

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon