Foto: Michel Euler / POOL / AFP
Del saken
 • 227
 •  
 •  
 •  
 •  

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt at Europa er på vei inn i en tid med en ikke-vestlig migrasjon uten sidestykke historisk, og at europeere selv må ta ansvaret for terrorangrepene som har rammet kontinentet, og at kriminaliteten, terroren og uroen som brer om seg ikke har noe med masseinnvandringen å gjøre. 

Presidenten vant presidentvalget mot den nasjonalkonservative Marine Le Pen, som hadde stor oppslutning blant unge franskmenn, i 2017. Nå viser en oppsiktsvekkende måling fra Odoxa at franskmennenes støtte til sitt statsoverhode er på sitt aller laveste siden Macron ble tatt i ed.

Hele 71 prosent av det franske folk sier i en undersøkelse at de ikke er fornøyd Macron. Under en tredel, 29 prosent, sier at de er fornøyde. Presidenten har aldri vært så upopulær tidligere.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 227
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]