Foto: Michel Euler / POOL / AFP
annonse

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt at Europa er på vei inn i en tid med en ikke-vestlig migrasjon uten sidestykke historisk, og at europeere selv må ta ansvaret for terrorangrepene som har rammet kontinentet, og at kriminaliteten, terroren og uroen som brer om seg ikke har noe med masseinnvandringen å gjøre. 

Presidenten vant presidentvalget mot den nasjonalkonservative Marine Le Pen, som hadde stor oppslutning blant unge franskmenn, i 2017. Nå viser en oppsiktsvekkende måling fra Odoxa at franskmennenes støtte til sitt statsoverhode er på sitt aller laveste siden Macron ble tatt i ed.

annonse

Hele 71 prosent av det franske folk sier i en undersøkelse at de ikke er fornøyd Macron. Under en tredel, 29 prosent, sier at de er fornøyde. Presidenten har aldri vært så upopulær tidligere.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse