Foto: Michel Euler / POOL / AFP

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt at Europa er på vei inn i en tid med en ikke-vestlig migrasjon uten sidestykke historisk, og at europeere selv må ta ansvaret for terrorangrepene som har rammet kontinentet, og at kriminaliteten, terroren og uroen som brer om seg ikke har noe med masseinnvandringen å gjøre. 

annonse

Presidenten vant presidentvalget mot den nasjonalkonservative Marine Le Pen, som hadde stor oppslutning blant unge franskmenn, i 2017. Nå viser en oppsiktsvekkende måling fra Odoxa at franskmennenes støtte til sitt statsoverhode er på sitt aller laveste siden Macron ble tatt i ed.

Hele 71 prosent av det franske folk sier i en undersøkelse at de ikke er fornøyd Macron. Under en tredel, 29 prosent, sier at de er fornøyde. Presidenten har aldri vært så upopulær tidligere.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.