Illustrasjonsbilde. Foto: JOEL SAGET / AFP
annonse

Facebook har suspendert grunnleggeren av #WalkAway, Brandon Straka, bare fordi han nevnte Alex Jones i en post.

Onsdag forklarer Straka på Twitter at han ble utestengt fra Facebook i forkant av et arrangement, #WalkAway March, som skal finne sted i Washington DC neste måned. Tusenvis av misfornøyde demokrater skal demonstrere, for å vise sin misnøye med ledelsen i partiet sitt.

– Facebook bannlyste meg nettopp, mens jeg planlegger #WalkAway March i Washington! Jeg er blitt bannlyst fra å poste inntil marsjen. Dette er ødeleggende for vår evne til å nå ut til folk. Jeg ble bannlyst for å ha nevnt mitt intervju med Alex Jones. Kan noen hjelpe?, skriver Brandon Straka på Twitter.

annonse

Straka postet også en skjermdump av Facebooks vage begrunnelse for utestengelsen, der den sosiale plattformen oppgir at Strakas post «bryter mot deres standarder». Han blir dessuten advart om at dersom han gjentatte ganger poster innehold som bryter mot Facebooks standarder, så kan ha bli blokket permanent.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse