Illustrasjonsbilde. Photos by NICHOLAS KAMM and MANDEL NGAN / AFP
annonse

Paul Manaforts beslutning om å samarbeide med spesialetterforsker Robert Mueller har ingenting å gjøre med president Donald Trump, ifølge Det hvite hus.

annonse

– Dette har absolutt ingenting å gjøre med presidenten eller hans seierrike valgkamp i 2016. Det er fullstendig ubeslektet, sier Donald Trumps talsperson Sarah Sanders i en uttalelse.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Trumps tidligere valgkampsjef Manafort inngikk fredag en avtale med påtalemyndigheten der han erkjente straffskyld for tiltalepunkter knyttet til sin ukrainske lobbyvirksomhet.

Tiltalen mot Manafort har ingenting å gjøre med påstått russisk innblanding i valget i 2016. Men avtalen forutsetter at han samarbeider fullt ut med Mueller.

annonse
Reklame

Spesialetterforskeren er utnevnt av justisdepartementet og leder granskingen av Russlands angivelige forsøk på å påvirke valget som gjorde Trump til president.

NTB-AP-AFP

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse