Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

En venstrevridd studentgruppe for det såkalte LHBT-miljøet ved Londons Goldsmiths University har uttalt at de som stiller spørsmål ved transseksualisme bør sendes til Gulag-aktige leire for å «skoleres».

– Ideene til anti-transeksuelle fanatikere dreper bokstavelig talt, og må utraderes ved skolering, skrev gruppen på Twitter.

En lærer stilte deretter spørsmål på den sosiale plattformen om gruppens forsøk på å tie akademikere, etter at en transkjønnet foreleser ved navn Natacha Kennedy laget en liste over akademikere med «uakseptable holdninger», som ifølge gruppen burde ties. Læreren lurte på om ikke dette var «litt fascistisk», og da svarte gruppen følgende:

annonse

– Nei, vi bare ordner det slik at vi sender deg til en Gulag-leir.

Gulag var navnet på brutale konsentrasjonsleire under det kommunistiske regimet i Sovjetunionen. Politiske motstander, såkalte «fiender av staten» ble sendt dit. Over en million mennesker skal ha mistet livet i den forbindelse.

Videre hevdet LHBT-gruppen at CIA har spredt løgner om Gulag-systemet.

annonse

– Sovjetene kvittet seg med livstidsdommer, og de lengste dommene var på 10 år. Dødsstraff var reservert for de mest grufulle og alvorlige kriminelle handlinger. Fengselssystemet var rehabiliterende. Målet var å korrigere og forandre de kriminelles livsførsel, twitret gruppen.

LHBT-gruppen påstod dessuten at man hadde bokklubber, teatergrupper, samt egne nyhetsredaksjoner, og mer til ved Gulag-leirene.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon