Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse

En venstrevridd studentgruppe for det såkalte LHBT-miljøet ved Londons Goldsmiths University har uttalt at de som stiller spørsmål ved transseksualisme bør sendes til Gulag-aktige leire for å «skoleres».

annonse
annonse

– Ideene til anti-transeksuelle fanatikere dreper bokstavelig talt, og må utraderes ved skolering, skrev gruppen på Twitter.

annonse

En lærer stilte deretter spørsmål på den sosiale plattformen om gruppens forsøk på å tie akademikere, etter at en transkjønnet foreleser ved navn Natacha Kennedy laget en liste over akademikere med «uakseptable holdninger», som ifølge gruppen burde ties. Læreren lurte på om ikke dette var «litt fascistisk», og da svarte gruppen følgende:

– Nei, vi bare ordner det slik at vi sender deg til en Gulag-leir.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Gulag var navnet på brutale konsentrasjonsleire under det kommunistiske regimet i Sovjetunionen. Politiske motstander, såkalte «fiender av staten» ble sendt dit. Over en million mennesker skal ha mistet livet i den forbindelse.

Videre hevdet LHBT-gruppen at CIA har spredt løgner om Gulag-systemet.

– Sovjetene kvittet seg med livstidsdommer, og de lengste dommene var på 10 år. Dødsstraff var reservert for de mest grufulle og alvorlige kriminelle handlinger. Fengselssystemet var rehabiliterende. Målet var å korrigere og forandre de kriminelles livsførsel, twitret gruppen.

LHBT-gruppen påstod dessuten at man hadde bokklubber, teatergrupper, samt egne nyhetsredaksjoner, og mer til ved Gulag-leirene.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.