Lillestrøm 20180913. Øst politidistrikt melder om en alvorlig ulykke på Lillestrømbrua rett etter Rælingstunnelen torsdag kveld.

En veiarbeider er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter å ha blitt påkjørt i Lillestrøm torsdag kveld. Den skadde blødde kraftig fra hodet.

– Vi ankom stedet med første enhet klokka 22.17 og iverksatte førstehjelp, sier operasjonsleder Stine Bjerke i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Hun opplyser at en person blør kraftig fra hodet etter en påkjørsel. På Twitter skriver politiet at veiarbeideren er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader. Fordi vedkommendes pårørende ikke er varslet, ønsker politiet ikke å gå ut med flere detaljer på nåværende tidspunkt.

Ulykken skjedde på riksvei 159 ved Dynea. Politiet ble varslet klokka 22.11. Veien er inntil videre stengt forbi ulykkesstedet.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]