Ordfører i Askim, Thor Hals (t.v), sammen med Statsminister Erna Solberg under et besøk til Løkentunet sykehjem. Ordføreren mener funnet av en brosjyre fra SIAN ved en barneskole, er på grensen til å måtte politianmeldes.
annonse
annonse

Lærer Line Marthinsen, som også er medlem av Arbeiderpartiet i Askim, oppfordrer alle til å kaste den antiislamistiske propagandaen fra organisasjonen SIAN (Stopp islamiseringen av Norge). Hun mener at SIANs informasjon er noe barna ikke bør få se. Dette etter at en brosjyre lagd av SIAN ble funnet på en barneskole i Askim.

Screenshot fra Smaalenes avis.

Det er lokalavisen i området, Smaalene.no, som skriver om saken. Ordføreren i Askim, Thor Hals fra Høyre, uttaler at dette er «nesten på grensen til politianmeldelse».

Skolen det er snakk om, har mange muslimske elever. Det har vært problemer med vold mot både lærere og medelever på skolen, og lærerne må være minst to til stede når de gjennomfører møter med muslimske foreldre.

annonse

Avisen skriver ingenting om hva Marthinsen og Hals mener om eventuelle funn av koranen på barneskolen, eller om de i så fall bør kastes. I islamske tekster finnes antisemittisme, gjentatte oppfordringer til vold mot vantro og også diskriminering mot kvinner samt barneekteskap og pedofili som ville vært straffbart i dagens Norge.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon