Helge Lurås
Redaktør
Støtt oss! Vårt mål er å levere enda bedre journalistikk og kommentarer framover. For å få til dette, er vi avhengig av finansiering. Hvis dere har litt til overs som dere vil gi til en god sak, er vi uendelig takknemlig om det kan gå til Resett. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken
 • 651
 •  
 •  
 •  
 •  

Resett er en gratis nyhetsavis. Vi er på vakt døgnet rundt. Det koster. Noe får vi inn i annonseinntekter, men det er foreløpig ikke nok til å dekke alt av teknisk drift og personalkostnader.

Derfor betyr lesernes donasjoner mye både økonomisk og moralsk. Og disse bidragene fra dere ser ut til å øke måned for måned og er vår største inntektskilde.

Noen av dere gir en enkeltsum nå og da, men stadig flere tegner seg for faste månedlige beløp hvor man kan velge alt fra kr 59,- og oppover.

For august måned er vårt estimat at ca. 4-5 % av våre faste, daglige lesere ga en eller annen form for økonomisk støtte. Vi synes faktisk ikke det er så verst.

Men donasjoner dekker likevel bare ca. 25 % av våre kostnader. Derfor håper vi at enda flere kan tegne seg for en liten sum. Gjør dere det, kan vi levere et bedre produkt, med mer eget stoff.

Å forvente at 20 prosent av dere skal bidra frivillig, økonomisk, er kanskje å håpe for mye, men hvem vet. En annen måte å nå det økonomiske målet på er jo å firedoble antall lesere og fortsatt forvente at 5 % av dem donerer. Så anbefal Resett til andre, lik og del. Det er i siste instans antall lesere som betyr noe for hvor mye Resett får «gjort» med norsk offentlighet.

Vi har sagt det før: Dette er en dugnad. Vipps oss på 124526, eller finn måter å tegne dere for en engangs eller månedlig sum her.

Støtt oss. Tusen, tusen takk!

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 651
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]