Støtt oss! Vårt mål er å levere enda bedre journalistikk og kommentarer framover. For å få til dette, er vi avhengig av finansiering. Hvis dere har litt til overs som dere vil gi til en god sak, er vi uendelig takknemlig om det kan gå til Resett. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse

Resett er en gratis nyhetsavis. Vi er på vakt døgnet rundt. Det koster. Noe får vi inn i annonseinntekter, men det er foreløpig ikke nok til å dekke alt av teknisk drift og personalkostnader.

annonse

Derfor betyr lesernes donasjoner mye både økonomisk og moralsk. Og disse bidragene fra dere ser ut til å øke måned for måned og er vår største inntektskilde.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Noen av dere gir en enkeltsum nå og da, men stadig flere tegner seg for faste månedlige beløp hvor man kan velge alt fra kr 59,- og oppover.

For august måned er vårt estimat at ca. 4-5 % av våre faste, daglige lesere ga en eller annen form for økonomisk støtte. Vi synes faktisk ikke det er så verst.

Men donasjoner dekker likevel bare ca. 25 % av våre kostnader. Derfor håper vi at enda flere kan tegne seg for en liten sum. Gjør dere det, kan vi levere et bedre produkt, med mer eget stoff.

annonse
annonse

Å forvente at 20 prosent av dere skal bidra frivillig, økonomisk, er kanskje å håpe for mye, men hvem vet. En annen måte å nå det økonomiske målet på er jo å firedoble antall lesere og fortsatt forvente at 5 % av dem donerer. Så anbefal Resett til andre, lik og del. Det er i siste instans antall lesere som betyr noe for hvor mye Resett får «gjort» med norsk offentlighet.

Vi har sagt det før: Dette er en dugnad. Vipps oss på 124526, eller finn måter å tegne dere for en engangs eller månedlig sum her.

Støtt oss. Tusen, tusen takk!

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.