Photo by Mark Thomas/REX/Shutterstock
annonse

I en spalte i avisa Observer skriver Khan at statsminister Theresa Mays konservative regjering framstår uforberedt.

annonse

Dersom britene ikke klarer å bli enig med Brussel om en skilsmisseavtale, kan det føre til at 500.000 arbeidsplasser går tapt, mener Khan.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Jeg tror ikke May har mandat til å gamble så åpenbart med økonomien og folks levebrød, sier Khan.

Før den første folkeavstemningen i 2016, drev Khan valgkamp for å bli værende i EU. Som London-ordfører spiller han ingen direkte rolle i brexit-prosessen, men han regnes som et svært innflytelsesrikt medlem av Storbritannias politiske klasse.

Han mener en eventuell avtale med EU må legges fram for folkeavstemning. Alternativt bør britene få stemme over om de skal gå ut av EU uten en avtale, eller bli i unionen.

annonse
annonse

Theresa May har avvist alle krav om noen ny folkeavstemning. EUs sjefforhandler har sagt at partene senest må ha en avtale klar i november hvis den skal være på plass når Storbritannia etter planen forlater EU 29. mars 2019.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.