Illustrasjonsbilde. REUTERS/Peter Nicholls/File Photo
annonse
annonse

Politiet har sperret av en restaurant i den engelske byen Salisbury etter at to personer ble syke mens de spiste der.

Salisbury er byen der den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter Julia ble eksponert for nervegiften novitsjok i mars.

– Politiet ble innkalt av ambulansetjenesten til Prezzo i Salisbury klokken 18.45 i dag etter en medisinsk hendelse som involverte to personer, en mann og en kvinne, skriver politiet i Wiltshire i en uttalelse gjengitt av Reuters søndag kveld.

annonse

– Som en forholdsregel, har restauranten og alle veiene rundt blitt sperret av mens politiet jobber på stedet og finner ut av omstendighetene som førte til at de to ble syke, heter det videre.

De to var ved bevissthet og ble behandlet på stedet, sier en talsperson for ambulansetjenesten til Sky News.

Restauranten Prezzo ligger kun en kort spasertur unna Queen Elizabeth Gardens, som ble sperret av etter at 44 år gamle Dawn Sturgess ble dødelig forgiftet av nervegiften novitsjok i slutten av juni.

annonse

Så langt har det imidlertid ikke kommet noen bekreftelse eller avkreftelse på hvorvidt søndagens hendelse ses i sammenheng med britenes etterforskning av nervegiftangrepet.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon