Svensk politi i aksjon i Malmö. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix
annonse

Politiet i Malmö fikk flere meldinger om en skyteepisode straks før klokken ett natt til i dag, på Hårds väg i Rosengård. To menn er nå anholdt for mordforsøk, det rapporterer Sydsvenskan.

annonse

Politiet har forhørt seg med flere personer som kan ha befunnet seg på stedet da et skudd ble avfyrt ved en sykkelbane, og har funnet spor ved åstedet som bekrefter at skyting har funnet sted.

annonse
Reklame fra Resett butikken

– Vi har gjort visse funn på stedet som bekrefter at det har vært et skudd, sier Mikael Lindh, vakthavende befal hos politiet i Malmö

Ifølge opplysninger fra Sydsvenskan skal det finnes vitner som sier at to menn kom kjørende på en moped, som siden hevet våpen. Det skal imidlertid figurere motstridende opplysninger blant de forhørte.

annonse
Reklame

Politiet sperret i natt av om lag 200 meter av en sykkelbane og et grøntområde i nærheten. Minst en av personene på stedet måtte følge med politiet til stasjonen for ytterligere avhør. I tillegg ble en annen pågrepet for innblanding. Begge mennene, en attenåring og en nittenåring, ble senere anholdt av påtalemyndigheten.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.