Svensk politi i aksjon i Malmö. Illustrasjonsbilde. Foto: Johan Nilsson/TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet i Malmö fikk flere meldinger om en skyteepisode straks før klokken ett natt til i dag, på Hårds väg i Rosengård. To menn er nå anholdt for mordforsøk, det rapporterer Sydsvenskan.

Politiet har forhørt seg med flere personer som kan ha befunnet seg på stedet da et skudd ble avfyrt ved en sykkelbane, og har funnet spor ved åstedet som bekrefter at skyting har funnet sted.

– Vi har gjort visse funn på stedet som bekrefter at det har vært et skudd, sier Mikael Lindh, vakthavende befal hos politiet i Malmö

annonse

Ifølge opplysninger fra Sydsvenskan skal det finnes vitner som sier at to menn kom kjørende på en moped, som siden hevet våpen. Det skal imidlertid figurere motstridende opplysninger blant de forhørte.

Politiet sperret i natt av om lag 200 meter av en sykkelbane og et grøntområde i nærheten. Minst en av personene på stedet måtte følge med politiet til stasjonen for ytterligere avhør. I tillegg ble en annen pågrepet for innblanding. Begge mennene, en attenåring og en nittenåring, ble senere anholdt av påtalemyndigheten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon