Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 • 4K
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg har akkurat kommet tilbake fra foreldremøte i barnehagen der min sønn på 4 år går, og jeg sitter en smule lamslått. Mot slutten av agendaen som vi var igjennom har FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (tidligere Landsforeningen for Lesbiske og Homofile) – satt igang et opplegg for å promotere transeksualitet og kjønnsnøytralitet ovenfor småungene.

Dette betyr at i en alder av 3-6 år så må barna ta stilling til egen seksualitet og eget kjønn for å imøtekomme den politiske agendaen til venstresiden. Dette dreier seg om mye mer enn bare å la barna leke med de lekene de vil (annet enn f.eks. Barbie-dukker for jenter og biler for jenter), eller å si at bestemte farger er gutte-farger (blå) og jente-farger (rosa).

Vi snakker om et målrettet angrep mot våre mest sårbare, i et forsøk på å fjerne tradisjonelle kjønnsroller – stikk i strid med hva biologien har lært oss. Det verste er at 90% av de foreldrene som deltok på dette møtet nikket bekreftende og mente at dette var gode tiltak! Hva skjer med verden?

Her skal det altså promoteres «gender dysphoria» med alle de ulemper dette medfører, i tilfelle en absolutt minoritet av befolkningen kan føle seg støtt. I Norge har jeg ikke funnet statistikk på andelen av lesbiske, homofile, biseksuelle eller transseksuelle personer, men om vi tar utgangspunkt i en rapport fra Williams Institute i USA datert til april 2011, så er det snakk om 3.8%. 1.3% mener de er lesbiske eller homofile, 1.8% mener de er biseksuelle og 1.2% mener de er transseksuelle.

Skal det virkelig være sånn at vi ikke kan la barna leke med «kjønnsspesifikke» leker, eller å omtale farger som gutte-farger og jente-farger? Skal våre minste velge om de skal gå i kjole eller bukse, slik at vi som voksne skaper større forvirring enn nødvendig? Er det ikke slik at foreldrene har ansvaret for barnets ve og vel frem til det er 18 år, men at barnet skal bli hørt fra det er 15? Hvorfor skal det da promoteres skadelige psykiatriske lidelser som bevist fører til betydelig høyere selvmordsratio og tendenser?

Jeg sier at et sted må grensen gå. Hvis vi ikke skal ha svenske tilstander i Norge, så må vi stoppe galskapen der den finnes NÅ.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 4K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]