To tenåringer ble mandag drept i Trondheim, mens en tredje ble utsatt for vold. En fjerde er siktet for drap etter voldshendelsen. Alle fire er mindreårige, enslige asylsøkere. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
annonse

Politiet i Trondheim har ennå ikke fått gjennomført noe avhør av 18-åringen som er siktet for dobbeltdrap på to venner.

annonse

Drapene i Prinsens gate i Trondheim skjedde mandag kveld. Politiet måtte skyte den nå siktede i beinet under pågripelsen og på sykehuset ble han lagt i kunstig koma han ble vekket opp av først på onsdag. Siden har politiets etterforskere ventet på klarsignal til å kunne gjennomføre avhør av den unge afghanske mannen.

annonse

– Siktede i drapssaken har ennå ikke forklart seg til politiet, skriver politiadvokat Eli Nessimo i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.

– Det vurderes fortløpende når han vil i stand til dette, skriver hun videre.

Mannen er siktet for to drap og et drapsforsøk, foretatt med kniv og slagvåpen. En 18-åring som bare ble skadd under hendelsen i leiligheten er avhørt og utskrevet fra sykehus. Han har fortalt at siktede også brukte hammer.

annonse
annonse

– Etterforskningen fortsetter med full styrke med blant annet avhør og fortsatt innsamling av tekniske og digitale spor. Kripos bistår. Vi har også fortløpende dialog med kommunen, skriver politiadvokaten.

(©NTB)

[email protected]

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.