To tenåringer ble mandag drept i Trondheim, mens en tredje ble utsatt for vold. En fjerde er siktet for drap etter voldshendelsen. Alle fire er mindreårige, enslige asylsøkere. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Del

Politiet i Trondheim har ennå ikke fått gjennomført noe avhør av 18-åringen som er siktet for dobbeltdrap på to venner.

annonse

Drapene i Prinsens gate i Trondheim skjedde mandag kveld. Politiet måtte skyte den nå siktede i beinet under pågripelsen og på sykehuset ble han lagt i kunstig koma han ble vekket opp av først på onsdag. Siden har politiets etterforskere ventet på klarsignal til å kunne gjennomføre avhør av den unge afghanske mannen.

– Siktede i drapssaken har ennå ikke forklart seg til politiet, skriver politiadvokat Eli Nessimo i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.

– Det vurderes fortløpende når han vil i stand til dette, skriver hun videre.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Mannen er siktet for to drap og et drapsforsøk, foretatt med kniv og slagvåpen. En 18-åring som bare ble skadd under hendelsen i leiligheten er avhørt og utskrevet fra sykehus. Han har fortalt at siktede også brukte hammer.

– Etterforskningen fortsetter med full styrke med blant annet avhør og fortsatt innsamling av tekniske og digitale spor. Kripos bistår. Vi har også fortløpende dialog med kommunen, skriver politiadvokaten.

(©NTB)

[email protected]

annonse
Ønsker du å bidra til å holde Resett gående? Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører