To tenåringer ble mandag drept i Trondheim, mens en tredje ble utsatt for vold. En fjerde er siktet for drap etter voldshendelsen. Alle fire er mindreårige, enslige asylsøkere. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Politiet i Trondheim har ennå ikke fått gjennomført noe avhør av 18-åringen som er siktet for dobbeltdrap på to venner.

Drapene i Prinsens gate i Trondheim skjedde mandag kveld. Politiet måtte skyte den nå siktede i beinet under pågripelsen og på sykehuset ble han lagt i kunstig koma han ble vekket opp av først på onsdag. Siden har politiets etterforskere ventet på klarsignal til å kunne gjennomføre avhør av den unge afghanske mannen.

– Siktede i drapssaken har ennå ikke forklart seg til politiet, skriver politiadvokat Eli Nessimo i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding fredag formiddag.

– Det vurderes fortløpende når han vil i stand til dette, skriver hun videre.

Mannen er siktet for to drap og et drapsforsøk, foretatt med kniv og slagvåpen. En 18-åring som bare ble skadd under hendelsen i leiligheten er avhørt og utskrevet fra sykehus. Han har fortalt at siktede også brukte hammer.

– Etterforskningen fortsetter med full styrke med blant annet avhør og fortsatt innsamling av tekniske og digitale spor. Kripos bistår. Vi har også fortløpende dialog med kommunen, skriver politiadvokaten.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]