annonse

Eivind Trædal, som er bystyrerepresentant for Miljøpartiet De Grønne (MDG) i Oslo, har via sin Twitter konto bedt en norsk Facebook-bruker om å dra til helvete. Dette etter at nordmannen skrev en kritisk kommentar om innvandring for et par måneder siden.

Screenshot fra Henning Rutledals Facebook side.
annonse

Det var 3. august i år at Trædal sendte ut meldingen. Trædal har vært aktiv i debatten om såkalt no-platforming. Argumentene hans har da blant annet gått på at de som de driver hets og sjikane slik at svake grupper «blir skremt bort fra offentligheten» ikke bør få komme til orde. Det er angivelig fra Resett at slik hets skal ha blitt inspirert, ifølge Trædal.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Trædal har ikke kommentert på om hans egne ytringer tjener til å skremme noen.

En annen person som er aktiv i debatten om no-platforming er Lars Gule. Gules kjennemerke er å kalle folk «drittsekker».

Her kan du høre gårsdagens reportasje om no-platforming på NRK Her og Nå. Både Lars Gule og Resetts redaktør Helge Lurås er med i innslaget.

annonse
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.