Del saken
 • 1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Eivind Trædal, som er bystyrerepresentant for Miljøpartiet De Grønne (MDG) i Oslo, har via sin Twitter konto bedt en norsk Facebook-bruker om å dra til helvete. Dette etter at nordmannen skrev en kritisk kommentar om innvandring for et par måneder siden.

Screenshot fra Henning Rutledals Facebook side.

Det var 3. august i år at Trædal sendte ut meldingen. Trædal har vært aktiv i debatten om såkalt no-platforming. Argumentene hans har da blant annet gått på at de som de driver hets og sjikane slik at svake grupper «blir skremt bort fra offentligheten» ikke bør få komme til orde. Det er angivelig fra Resett at slik hets skal ha blitt inspirert, ifølge Trædal.

Trædal har ikke kommentert på om hans egne ytringer tjener til å skremme noen.

En annen person som er aktiv i debatten om no-platforming er Lars Gule. Gules kjennemerke er å kalle folk «drittsekker».

Her kan du høre gårsdagens reportasje om no-platforming på NRK Her og Nå. Både Lars Gule og Resetts redaktør Helge Lurås er med i innslaget.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]