Illustrasjonsbilde. Foto: AP/Jens Meyer
annonse
annonse

Et grusomt mordforsøk blir nå prøvd for en tysk domstol, skriver den tyske avisen Bild. Hendelsen fant sted i den tyske byen Laupheim, og offeret var en ung jente Alaa W på 18 år. Hun ble funnet i en seng dekket av blod, gråtene og holdene hendene på magen.

De påståtte gjerningsmennene er Alaas egen bror Abd W. (21) og hennes syriske ektemann Alla R. (35). Alaa skulle dø fordi hun ble forelsket i Jamal (27). Hun forurenset familien ære, skriver Bild.

Den da 17-år gamle jenten var gravid med Jamal i tredje måneden. Hun hadde skilt seg fra mannen sin og ønsket å flytte inn med kjæresten sin da hun ble 18 – men foreldrene hennes ville ikke akseptere det. Hun fortsatte å bo i foreldrenes hjem med sin mann, men i slutten av februar endret situasjonen seg. Hun ble angrepet, fikk en kniv i brystet og nakken, men overlevde mirakuløst, alvorlig skadet, skriver den tyske avisen. Også barnet i hennes mage overlevde.

annonse

Nå må broren og ektemannen svare for seg i retten, tiltalt for forsøk på mord og farlig personskade. Alaas foreldre er også tiltalt. Ifølge anklagerne har de begge oppfordret til å drepe den unge datteren for utroskap.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon