Værnes 20171004. Widerøe fly på Værnes lufthavn. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

En rekke utfordringer skaper problemer for Widerøe. Flyselskapet har tolv fly ute av drift.

Flyselskapet Widerøe opplyser i en pressemelding torsdag at de opplever en rekke utfordrende driftshendelser. Utfordringene har resultert i forstyrrelser og konsekvenser for planlagte ruter både torsdag og i tiden fremover.

Årsaken er knyttet til tøffe værforhold og andre upåvirkelige hendelser, som har resultert i at flere fly står på bakken. I tillegg har lynnedslag og møter med fugl ført til at det har vært nødvendig å utføre teknisk ettersyn.

annonse

Videre opplyser flyselskapet at andre tekniske utfordringer og et planlagt vedlikeholdsarbeid av flyene er en del av utfordringen flyselskapet nå opplever. Totalt er tolv av flyene til flyselskapet ute av drift.

Flyselskapet understreker at selskapet jobber intenst med å løse problemene, samt sørge for at så få passasjerer som mulig skal bli rammet. Berørte passasjerer bli kontaktet og tilbudt alternativ reise eller refusjon, opplyser flyselskapet.

(©NTB)

annonse

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon