Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Mary F. Calvert
Del saken
 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  

To menn har stått frem foran medlemmer i det amerikanske Senatets justiskomité, der de har sagt at det de var de, og ikke Brett Kavanaugh, som egentlig forgrep seg på Christine Blasey Ford under en hjemmefest i Maryland 1982. Dette rapporterer New York Post.

Flere republikanere i komiteen har offentliggjort en tidslinje på hendelsen som fant sted sent på onsdag, som inkluderer samtaler med de to mennene som har innrømmet at de forgrep seg på Ford.

Sammenfatningen inneholder en beskrivelse av republikanske tillitsvalgte der de intervjuer «en mann som mener han, og ikke dommer Kavanaugh, støtte på Dr. Ford i 1982.»

Episoden refererer til en hendelse, der Ford hevder at Kavanaugh utsatte henne for seksuelle overgrep på et soverom under en fest.

Senere på onsdag uttalte komitémedlemmene at de har snakket med en annen mann som også hevder han forgrep seg på Ford i 1982. Komiteen har ikke offentliggjort noen flere detaljer hva gjelder mennenes identitet, og de har heller ikke gått ut med mer informasjon om hvorfor de begge har stått frem med innrømmelser.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 54
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]