Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Mary F. Calvert
annonse
annonse

To menn har stått frem foran medlemmer i det amerikanske Senatets justiskomité, der de har sagt at det de var de, og ikke Brett Kavanaugh, som egentlig forgrep seg på Christine Blasey Ford under en hjemmefest i Maryland 1982. Dette rapporterer New York Post.

Flere republikanere i komiteen har offentliggjort en tidslinje på hendelsen som fant sted sent på onsdag, som inkluderer samtaler med de to mennene som har innrømmet at de forgrep seg på Ford.

Sammenfatningen inneholder en beskrivelse av republikanske tillitsvalgte der de intervjuer «en mann som mener han, og ikke dommer Kavanaugh, støtte på Dr. Ford i 1982.»

annonse

Episoden refererer til en hendelse, der Ford hevder at Kavanaugh utsatte henne for seksuelle overgrep på et soverom under en fest.

Senere på onsdag uttalte komitémedlemmene at de har snakket med en annen mann som også hevder han forgrep seg på Ford i 1982. Komiteen har ikke offentliggjort noen flere detaljer hva gjelder mennenes identitet, og de har heller ikke gått ut med mer informasjon om hvorfor de begge har stått frem med innrømmelser.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon