Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Mary F. Calvert
annonse

To menn har stått frem foran medlemmer i det amerikanske Senatets justiskomité, der de har sagt at det de var de, og ikke Brett Kavanaugh, som egentlig forgrep seg på Christine Blasey Ford under en hjemmefest i Maryland 1982. Dette rapporterer New York Post.

annonse
annonse

Flere republikanere i komiteen har offentliggjort en tidslinje på hendelsen som fant sted sent på onsdag, som inkluderer samtaler med de to mennene som har innrømmet at de forgrep seg på Ford.

annonse

Sammenfatningen inneholder en beskrivelse av republikanske tillitsvalgte der de intervjuer «en mann som mener han, og ikke dommer Kavanaugh, støtte på Dr. Ford i 1982.»

Episoden refererer til en hendelse, der Ford hevder at Kavanaugh utsatte henne for seksuelle overgrep på et soverom under en fest.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Senere på onsdag uttalte komitémedlemmene at de har snakket med en annen mann som også hevder han forgrep seg på Ford i 1982. Komiteen har ikke offentliggjort noen flere detaljer hva gjelder mennenes identitet, og de har heller ikke gått ut med mer informasjon om hvorfor de begge har stått frem med innrømmelser.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.