Resett. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Jeg så en gang et dokumentarprogram om hvordan de planteetende dinosaurene klarte å tenke med sine nøttestore hjerner i sine digre kropper. Og svaret var: Kollektiv tankegang. De tenkte i flokk.

Når flere tenker sammen så er det som å koble sammen prosessorer. Man får rett og slett mental hjelp. Man slipper å tenke så mye selv. Gruppen blir et nytt individ.

Slik også kommentarfeltet på Resett. Det har sitt eget liv. Sin egen mentalitet. Det sensurerer det dårlige og fremhever det som er rett. På den måten utvikler det sin egen kunstige intelligens. Og derfor er det heller ikke rart at MSM raskt fjernet kommentarer på alle sine artikler. De mistet kontrollen.

annonse

For det som skjer nå er det samme som det som skjedde før den franske revolusjon. Borgerskapet fant hverandre da slik vi finner hverandre nå. Jeg hadde ingen anelse om at alle disse smarte menneskene fantes der ute.

Makta ønsker å skape håpløshet og kontroll. De ønsker å utsulte oss intellektuelt og så kunne være den eneste kilden til viten gjennom sin dagsrevy. Men Resett har endret alt dette. Vi får våre egne nyheter, langt mer kritiske og alternative og nådeløse. Og vi får lov til å kommentere.

Vi finner stemmen vår. Og når folk finner stemmen sin så kan alt skje. Det minner om synkronisitet. Synkronisitet er livsfarlig. Det er som når vinden får tak i en dårlig konstruert hengebro og langsomt kan en mild bris få broen til å falle fordi det hele kommer inn i en slags bølgebevegelse.

Det samme skjer her på Resett. Folk kommenterer. Intelligens og resonnement bølger frem og tilbake. Folket lærer. Man skjerper sin tankegang. Man skjerper sin formuleringsevne. Man får selvtillit. Man får kritisk sans. Man mister mer og mer respekten for MSM og de politisk korrekte. Man begynner å bli en del av eliten. Den nye eliten. Den som ser for seg at de skal overta.

annonse

For venstresiden er på vei mot konkurs. Dette skal ikke bestå. Deres prosjekt er en bløff som vi er i ferd med å gjennomskue. Ved vårt prat. Ved vår kollektive intelligens.

Og prate gjør vi. Og finner våre formuleringer. Får orden på vår tankegang. Begynner å fatte mot. Begynner å se mønstrene. Oppdager at flere tenker som oss. Finner mot. Finner styrke.

Resett er virkelig et revolusjonært virkemiddel. Tankens kraft er enorm. Det at folk fikk tiltro til seg selv og sine egne tanker har veltet regjeringer før. Og det vil skje igjen.

Takk for kommentarfeltet. Det vil endre historien.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon