Foto: REUTERS/Christian Hartmann
annonse
annonse

Datteren til den franske politikeren Marine Le Pen ble natt til fredag overfalt utenfor en bowlingbar i Nanterre. Hun ble såpass alvorlig skadet at hun ble sendt til sykehus, det rapporterer Le Parisien.

Angrepet fant sted da Le Pens datter og hennes 18 år gamle kusine forlot bowlingbar ved Nelson Mandela-plassen i Nanterre. To menn på 32 og 47 nærmet seg de to og overfalt dem. Dette skjedde rundt klokken to på natten.

Politiet ble raskt kontaktet, og to mistenkte ble arrestert på stedet da politiet ankom baren. Etterforskerne har så langt ikke sagt noe om motivet for angrepet, men Le Pens kusine har anmeldt de to mennene.

annonse

Marine Le Pen selv er rasende over det som er skjedd. Hun understreker at «det ikke var en kamp», og påpeker at de to ofrene stod hjelpesløse mot noen mye sterkere enn dem.

– Det var et overfall, et umotivert overfall mot to unge mennesker på 18 og 19, sier Le Pen.

Hun mener videre at dette er en konsekvens av politiske beslutninger.

– Dette er ikke unngåelig. Dette er, tror jeg, konsekvensen av politiske valg som er blitt fattet i et antall år, sier Marine Le Pen, som også kan fortelle at datteren er i sjokk.

annonse

Det er ikke noe nytt at innvandringskritiske og konservative stemmer blir utsatte for trusler eller angrep, men det er ikke vanlig at familiemedlemmer blir utsatt. I Sverige opplevde en SD-politiker at hennes hjem ble satt fyr på, da hun og hennes partner satt i huset og drakk vin.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon