Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Søndag rapporterte Budstikka at politiet jakter på tre menn etter at en person ble slått til blods med en stein søndag kveld, på Høvik i Bærum.

Politiet fikk først melding om et masseslagsmål på Høvik stasjon, og dro ut for å undersøke. Vel fremme fant de en forslått mann i begynnelsen på tyveårene. Mannen fortalte politiet at han hadde blitt slått med stein, og at tre personer stakk fra stedet etter ugjerningen.

– Vi søker nå etter de angivelige gjerningsmennene som ut i fra en beskrivelse skal ha kort mørkt hår. En skal ha på seg en hvit jakke, mens en annen skal ha hatt en kamuflasjejakke, sa operasjonsleder Line Skotte til Budstikka søndag.

annonse

Resett har fått tips om at politiet vet mer om gjerningsmennene enn de har fortalt Budstikka. Resett har derfor tatt kontakt med etterforskerne i Oslo-politiets Enhet Vest for å få høre om de kunne si noe mer om hvem disse gjerningsmennene egentlig er.

Politiadvokat Thomas Folkestad sier til Resett at politiet ikke ønsker å gå ut med flere opplysninger i saken. Han er ikke innsatt i detaljene, men forteller at han har fått ordre om å si at ingen flere opplysninger vil offentliggjøres.

– Vi vil ikke gå ut med flere opplysninger om saken, annet enn det som allerede er sagt. Det har jeg fått beskjed om, sier Folkestad.

Resett har imidlertid fått opplysninger fra våre kilder i politiet om at det i selve operasjonsloggen står skrevet at gjerningspersonene har bakgrunn fra Midtøsten.

annonse

– Operasjonslederen har sagt at det dreier seg om mørkhårede gjerningsmenn. Men det står altså i loggen at dette dreier seg om personer med bakgrunn fra Midtøsten. I uttalelsen til Budstikka har dette blitt til at det dreier seg om mørkhårede. En kan lure på om det er noe Line Skotte selv har funnet på, eller om hun gjør det etter føringer fra personer høyere opp i systemet, sier politimannen, som ønsker å være anonym.

Resett kjenner kildens identitet, og vet med sikkerhet at vedkommende er troverdig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon