Oslo 19931013. Forlagssjef William Nygaard ble skutt og alvorlig såret utenfor sitt hjem i Dagaliveien. Muligens ble Nygaard skutt med et våpen lik ett av disse. Bakerst en Ruger Redhawk Kaliber 44. Den blanke i forgrunnen er en Smith og Wesson 44 magnum classic. Ammunisjonen er den vanligste til denne typen våpen, mest brukt til såkalt metallsilhuettkonkurranseskyting. NTB foto Jon Eeg / SCANPIX
annonse
annonse

Den libanesiske ambassaden i Stockholm vil bistå i etterforskningen av drapsforsøket på William Nygaard dersom saken omhandler en libanesisk innbygger.

Det opplyser ambassaden til NRK. En av de siktede har, etter hva kanalen erfarer, tilknytning til Libanon.

Drapsforsøket på den norske forleggeren William Nygaard i 1993 foreldes strafferettslig torsdag. Tirsdag ble det kjent at politiet har siktet flere personer i tilknytning til saken, ifølge NRK er en av dem den antatte skytteren.

annonse

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon