Cristiano Ronaldos advokat, Peter S. Christiansen, sier anklagene mot hans klient er falske. Foto: AP Photo / Ken Ritter / NTB scanpix.
annonse

Cristiano Ronaldos advokat hevder voldtektsanklagene mot superstjernen er falske. Det samme mener han om dokumentene i saken.

annonse

Cristiano Ronaldos advokat, Peter Christiansen, kaller anklagene mot Ronaldo for oppspinn.

annonse

Den portugisiske fotballspilleren er under etterforskning etter at amerikanske Kathryn Mayorga (34) hevder hun ble voldtatt av Ronaldo på en hotellsuite i Las Vegas i 2009.

– For å fjerne all tvil. Ronaldo er klar på at det som skjedde i Las Vegas skjedde med samtykke, sier Christiansen.

annonse
annonse

Politiet har bekreftet at Mayorga anmeldte et overgrep samme dag som voldtekten skal ha funnet sted, men at hun senere ba politiet om å innstille etterforskningen.

Omstridte dokumenter

Det tyske magasinet Der Spiegel har omtalt dokumenter der portugiseren skal innrømme at han hadde sex med kvinnen, til tross for ar hun flere ganger ba han stoppe.

Advokat Christiansen avviser dette, og sier dokumentene i saken er stjålet i et hackerangrep i 2015 for deretter å bli endret, skriver den britiske avisen The Independent.

Han bekrefter derimot at Ronaldo i 2010 inngikk en økonomisk avtale med Mayorga, der hun fikk penger for å droppe anklagene og aldri mer snakke om møtet. Ifølge flere medier dreier det seg om cirka 3 millioner kroner.

– Avtalen er på ingen måte et uttrykk for skyld eller innrømmelse. Ronaldo inngikk avtalen etter råd fra sine rådgivere for å få slutt på de falske beskyldningene, sier Las Vegas-advokaten.

Skal avhøres

Politiet sier til Daily Mirror at Ronaldo skal avhøres, men at de ikke vet hvor eller når.

Ronaldo nekter for å ha voldtatt Mayorga og sier han ønsker å renvaske navnet sitt.

– Voldtekt er en avskyelig kriminalitet som går imot alt jeg er og står for, skriver Ronaldo på Twitter.

– Jeg nekter å bidra til mediehysteriet som er skapt av folk som vil fremme sitt eget navn på min bekostning. Derfor kommer jeg til å vente til resultatet av alle undersøkelser er klart, skriver Ronaldo.

(©NTB)

[email protected]

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.