Illustrasjonsfoto: AP Photo/David Goldman
Del saken
 • 338
 •  
 •  
 •  
 •  

En tidligere byråsjef for CNN i Washington D.C har fremmet skarp kritikk mot sin tidligere arbeidsgiver etter deres ensidig og partiske rapportering i Kavanaugh-saken. Dette rapporterer Daily Wire.

Frank Sesno, som nå er direktør ved the School of Media and Public Affairs ved George Washington University, har sagt at befolkningens tillit til mediene er «et sted under kjelleren» i samtale med Brian Stelter i CNNs program «Reliable Sources».

På spørsmål fra Stelter om han tror pressen ser svakere ut nå, fordi mange opplever at de har valgt side, svarer Sesno følgende:

– Ja, selvsagt, det er slik det vil se ut for Trump-supportere, og for folk som har stilt spørsmål ved medias partiskhet og deres evne til å rapportere sannferdig i lang tid. Faktum er at i en hver rimelig målestokk har dette vær en ekstraordinær uke for presidenten. Glem Russland-etterforskningen. Glem skattehistorien. Glem resten. Handelsavtalene med Mexico og Canada, arbeidsledighetstall som ikke har vært så lave siden 1969, og at han følger opp det han har sagt han skal, som var å gjenskape Høyesterett, og en triumf med Kavanaugh selv.

Sesno poengterte dessuten at også MSNBCs Joe Scarborough nylig har sagt at media har behandlet Donald Trump urettferdig. Han fremholder dessuten at mange av anklagene av Kavanaugh det er blitt rapportert om, ikke ville ha blitt rapporter i «gamle dager», fordi standardene pleide å være høyere. Frank Sesno hevdet i programmet at standardene i dag er blitt «fullstendig overmannede av hendelser med sosiale medier».

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 338
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]