Illustrasjonsfoto: AP Photo/David Goldman
annonse

En tidligere byråsjef for CNN i Washington D.C har fremmet skarp kritikk mot sin tidligere arbeidsgiver etter deres ensidig og partiske rapportering i Kavanaugh-saken. Dette rapporterer Daily Wire.

annonse

Frank Sesno, som nå er direktør ved the School of Media and Public Affairs ved George Washington University, har sagt at befolkningens tillit til mediene er «et sted under kjelleren» i samtale med Brian Stelter i CNNs program «Reliable Sources».

annonse
Reklame fra Resett butikken

På spørsmål fra Stelter om han tror pressen ser svakere ut nå, fordi mange opplever at de har valgt side, svarer Sesno følgende:

– Ja, selvsagt, det er slik det vil se ut for Trump-supportere, og for folk som har stilt spørsmål ved medias partiskhet og deres evne til å rapportere sannferdig i lang tid. Faktum er at i en hver rimelig målestokk har dette vær en ekstraordinær uke for presidenten. Glem Russland-etterforskningen. Glem skattehistorien. Glem resten. Handelsavtalene med Mexico og Canada, arbeidsledighetstall som ikke har vært så lave siden 1969, og at han følger opp det han har sagt han skal, som var å gjenskape Høyesterett, og en triumf med Kavanaugh selv.

annonse
Reklame

Sesno poengterte dessuten at også MSNBCs Joe Scarborough nylig har sagt at media har behandlet Donald Trump urettferdig. Han fremholder dessuten at mange av anklagene av Kavanaugh det er blitt rapportert om, ikke ville ha blitt rapporter i «gamle dager», fordi standardene pleide å være høyere. Frank Sesno hevdet i programmet at standardene i dag er blitt «fullstendig overmannede av hendelser med sosiale medier».

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.