Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Søndag vil det være militær kolonnetrafikk flere steder i landet i forbindelse med den storstilte NATO-øvelsen Trident Juncture.

annonse

Søndag morgen kjører ni kolonner på riksvei 2 fra Eda i Sverige til Haslemoen i Våler kommune.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Det vil også være en kolonne på E6 fra Oslo til Kolomoen og til Leinstrand, samt på E18 til Larvik. Kolonnene kjører på forskjellige tidspunkter utover dagen.

Militære kolonner har et annet kjøremønster enn øvrig trafikk. En kolonne kan bestå av inntil tolv kjøretøy. Farten vil i mange tilfeller være lavere enn tillatt hastighet.

annonse
Reklame

Også på strekninger til og fra Dombås i Oppland, og til Åndalsnes, Molde og Kristiansund i Møre og Romsdal vil det være flere kolonner.

Ytterligere informasjon om strekningene og tidspunkter ligger på Statens vegvesens nettside.

– Statens vegvesen ber trafikantene være ekstra oppmerksom og vise hensyn, og beregne litt ekstra kjøretid på de aktuelle veiene i de aktuelle tidsrommene, melder Vegvesenet.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.