Fawzi al Haffar snakker med media utenfor Didsbury moskeen. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
Del saken
 • 219
 •  
 •  
 •  
 •  

Politiet i Manchester har blitt fortalt at det er viktig at de reflekterer rundt hvordan den store muslimske minoriteten blir påvirket og traumatisert av fjorårets terrorangrep, rapporterer Breitbart London.

Dette angrepet, utført av en muslimsk terrorist, tok livet av 22 uskyldige mennesker på vei ut fra en Ariane Grande-konsert. 139 ble såret. Mer enn halvparten av ofrene var barn. Terroristen døde også.

Gjerningsmannen Salman Abedi (22) var fra en fremstående libysk familie av asylsøkere, og var knyttet opp til den lokale Didsbury-moskeen, hvor hans far noen ganger ledet bønnen. Dette er en beryktet islamistisk moske som er kjent for å oppfordre til jihad og spre salafisme.

Max Hill – som har foretatt en uavhengig gjennomgang av etterforskningen etter terroren – blir sitert:

– (P)olitiet bør tenke på og reflektere rundt effekten en slik stor etterforskning har på lokalmiljøet, særlig siden den fokuserte så sterkt på det muslimske miljøet. Godt lokalpolitisk arbeid (…) krever en reell innsats for å jobbe med lokale krefter, hvor mange uskyldige har følt ubehag eller endog traumer på grunn av de mange politiundersøkelsene og arrestasjonene som har foregått i gatene og hjemmene deres.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 219
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]