Fawzi al Haffar snakker med media utenfor Didsbury moskeen. / AFP PHOTO / Oli SCARFF
annonse

Politiet i Manchester har blitt fortalt at det er viktig at de reflekterer rundt hvordan den store muslimske minoriteten blir påvirket og traumatisert av fjorårets terrorangrep, rapporterer Breitbart London.

annonse

Dette angrepet, utført av en muslimsk terrorist, tok livet av 22 uskyldige mennesker på vei ut fra en Ariane Grande-konsert. 139 ble såret. Mer enn halvparten av ofrene var barn. Terroristen døde også.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Gjerningsmannen Salman Abedi (22) var fra en fremstående libysk familie av asylsøkere, og var knyttet opp til den lokale Didsbury-moskeen, hvor hans far noen ganger ledet bønnen. Dette er en beryktet islamistisk moske som er kjent for å oppfordre til jihad og spre salafisme.

Max Hill – som har foretatt en uavhengig gjennomgang av etterforskningen etter terroren – blir sitert:

annonse
Reklame

– (P)olitiet bør tenke på og reflektere rundt effekten en slik stor etterforskning har på lokalmiljøet, særlig siden den fokuserte så sterkt på det muslimske miljøet. Godt lokalpolitisk arbeid (…) krever en reell innsats for å jobbe med lokale krefter, hvor mange uskyldige har følt ubehag eller endog traumer på grunn av de mange politiundersøkelsene og arrestasjonene som har foregått i gatene og hjemmene deres.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.