Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 • 425
 •  
 •  
 •  
 •  

Regjeringen vil bevilge 20 millioner kroner til kulturtiltak og prosjekter som skal stimulere til mangfold og integrering.

– Norge skal være et land hvor alle har mulighet til å lykkes, uansett bakgrunn. Kulturlivet og sivilsamfunnet er viktige arenaer for å få til bedre hverdagsintegrering og legge til rette for fellesskap basert på mangfold, likestilling, ytringsfrihet og toleranse, sier kulturminister Trine Skei Grande (V) i en pressemelding.

Satsingen må sees i sammenheng med regjeringens integreringsløft og har som mål å bidra til at en større andel av befolkningen får ta del i gode kulturopplevelser, heter det i meldingen.

Om lag 25 grupper og institusjoner skal dele på potten. Blant dem som får mest penger neste år, er No­rsk kulturfond (2 millioner kroner), Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand (1,5 millioner), Brageteatret i Drammen (1,5 millioner), tiltaket Balansekunst (1,5 millioner) og Melahuset (1,2 millioner).

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 425
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]