Illustrasjonsbilde. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann i 50-årene er brakt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble stukket med kniv på Tøyen i Oslo natt til søndag,

Sykehuset opplyser søndag morgen at mannen har alvorlige, men ikke livstruende skader. Også den mistenkte gjerningsmannen får behandling for lettere skader på sykehuset.

– Fornærmede befant seg i en leilighet i andre etasje i Jens Bjelkes gate da politiet ankom. Vi har kontroll på en mann som er mistenkt for knivstikkingen og tre vitner. De tre er innbrakt med tanke på avhør, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding like over klokka 5. Det ble opprinnelig meldt at to personer var knivstukket i hendelsen, men det viser seg at den andre personen – en mann i 20-årene – sannsynligvis er gjerningsmannen, og at han ikke hadde knivskader.

– Det er nok mest sannsynlig skader han har fått i et basketak. Han er lettere skadd, sier Engseth.

Engeseth kan ikke si noe foreløpig om relasjonen mellom knivofferet og mistenkte. Det befant seg en del folk i leiligheten da politiet ankom, blant dem de tre personene som har status som vitner. De blir omtalt som bekjente av både offeret og mistenkte.

Krimteknikerne var søndag morgen på stedet for å gjøre undersøkelser.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]