Det har vært en travel natt til langfredag for politiet rundt om i det ganske land. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

En 14 år gammel gutt ble søndag kveld ranet med kniv ved Haraløkka på Bøler i Oslo. T-banen ble i en periode holdt igjen av politiet i forbindelse med ranet.

– Han ble fraranet en del ting, uten at jeg vil gå nærmere inn på hva det er. Det er i så måte et fullbyrdet ran, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB.

Gutten som ble ranet, fikk et lite rift av kniven under ranet, men det er kun snakk om et overfladisk sår.

annonse

– Ranerne har oppført seg veldig truende, og det har sikkert vært veldig dramatisk for gutten. Vi ser alvorlig på hendelsen og har satt store ressurser inn i letingen etter ranerne, sier Stokkli.

Ranerne er beskrevet som gutter eller unge menn. Den ene skal være lys i huden med lys grå hettegenser, mens den andre var mørk i huden og mørkkledd.

Politiet holdt igjen T-banen ved Bøler stasjon en stund. Sporveien melder på Twitter at en avgang fra Mortensrud ble innstilt som følge av dette.

annonse

– Vi hadde indikasjoner på at ranerne hadde løpt i retning T-banen, men de er foreløpig ikke pågrepet, sier Stokkli.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon