Shurika Hansen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Del saken
 • 30
 •  
 •  

Altså: dama er jo flott og intelligent, og har tanker og holdninger som appellerer til meg. Så ja, hvis jeg ikke hadde vært homse, som jeg altså er, så hadde jeg nok prøvd å legge inn aksjer hos henne hvis jeg fikk muligheten.

annonse

Annonse

Det skal ikke mer enn et halvt øye for å se at Shurika er en sterk kvinne. Så hvis jeg var i et forhold med henne (eller noen som henne) så ville jeg nok blitt en såkalt «tøffel». Men hva så? Så lenge jeg hadde vært sammen med en kvinne som henne og vi elsket hverandre, hva hadde det betydd?

Å elske og bli elsket, det er det viktigste.

annonse

Annonse

Jeg lever i dag i et homofilt forhold, vi er begge like mye «tøffel», bare på ulike områder. Som homofile flest blir man ofte spurt av ignorante mennesker: «Hvem er mannen og hvem er kvinnen i forholdet?», og «Hvem er aktiv, og hvem er passiv?». Samt mye annet dumt.

annonse

Annonse

Hvorfor er det interessant? Folk sier at de «ikke har noe imot homofile, men…». Folk sier også at de ikke bryr seg om hva andre gjør på soverommet, det er en privatsak. Homofile får også høre fra heterofile at rompa er til for å få ut ting, ikke inn. Analsex blir ofte tema (selv om nødvendigvis ikke alle homofile har analsex).

Hvorfor er heterofile så opptatte av hva homofile gjør og ikke gjør hvis det ikke er interessant?

Hvis jeg hadde vært sammen med Shurika Hansen så hadde ingen bragt analsex på bane, eller sagt at hva som skjer på soverommet er en privatsak. Ingen ville spurt hvem som er aktiv eller passiv, og ingen ville spurt om hvem som var mannen eller kvinnen i forholdet. Det er jo spesielt, for når vi homofile blir stilt de samme spørsmålene og reagerer på det som ignorant, så blir det unnskyldt med at de vil bare vite hvem som er den dominante. Ville noen spurt Shurika om dette hvis hun og jeg var et par?

Hva hvis jeg ikke var homofil, men bifil eller heterofil, og fikk lagt inn noen gode aksjer hos Shurika? Sjarmert henne inn i et forhold. Fått henne til å elske meg som jeg elsket henne. Jeg er homofil og synes dama er fantastisk, så jeg ser ikke for meg noe problem i at jeg kunne forelsket meg i og elsket henne av hele mitt hjerte som heterofil.

annonse

Annonse

Homo, hetero – jeg ville jo fremdeles vært meg, hatt samme bakgrunn, oppvokst på samme sted, i samme miljø. Jeg ville nok også hatt de samme sterke meninger om både det ene og det andre. Jeg ville fortsatt likt Madonna, Ozzy Osbourne, Rihanna og Pink Floyd, sushi hadde sikkert vært favorittmaten min og jeg ville stemt for dyrepoliti, styrket helse- og eldreomsorg, og strengere flyktning- og innvandringspolitikk.

Og Shurika ville jo selvsagt vært Shurika. En norsk-somalisk sterk kvinne, samfunnsdebattant med stort engasjement i flyktning- og innvandringspolitikk, likestilling, feminisme og sosial kontroll. Hun ville vært Shurika, en sterk, stolt, vakker, mørkhudet, brun, svart kvinne som kaller en spade for en spade og ikke lar seg bringe til taushet eller la seg kneble.

Jeg lurer på om de samme som stempler min islamkritikk som «islamofobi» og «muslimhat» ville gjort det hvis Shurika var min kjæreste? At jeg har venner fra diverse land vokst opp under andre kulturer, ideologier og religioner er det få som får med seg. Hadde Shurika vært min kjæreste, samboer eller forlovede så hadde det blitt lagt merke til for å si det sånn!

Tro meg: det hadde ikke gått noen forbi!

Jeg lurer på om folk hadde beskyldt meg for rasehat og rasisme da? Jeg finner det helt vanvittig hvor mange mennesker i Norge som skriker opp om rasisme fordi jeg og mange som meg ytrer at vi ønsker å styrke norske sykehjem, styrke våre sykehus, styrke psykisk helse og få til bedre og mer effektiv integrering i Norge.

FØR man slipper inn ytterligere 30 000 lykkejegere, flyktninger og psykisk belastede migranter og innvandrere fra vold og undertrykkende kulturer hit til Norge. Mennesker som bruker ord som «rasehater» fordi jeg ytrer at jeg ikke ønsker innvandring som medfører voksende ukultur: homohat, voldtekt, lemlestelse, seksualisering av småjenter, dyremishandling, kvinneundertrykkelse, sosial kontroll, frihetsberøvelse og æresdrap.

Det jeg ønsker er trygghet, kjærlighet og frihet for min kjæreste, snuppen min, jentene mine, for Shurika, for mine venner, for min familie og for meg og vårt land. For Norge! Gjør dette meg til rasist?

(Denne saken ble først publisert på bloggen bunnytrash – og er gjengitt her med forfatterens vennlige tillatelse).


Del saken
 • 30
 •  
 •  
 •  
  30
  Shares
 • 30
 •  
 •  
annonse

Les også: