Sadio Mané er operert i hånden etter å ha blitt skadd under landslagsoppdrag for Senegal. Foto: ANDREW Medichini, AP / NTB scanpix

Sadio Mané ble onsdag operert for et brudd i hånden. Han pådro seg skaden i landskamp for Senegal, opplyser hans klubb Liverpool.

annonse

Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk flere spillere tilbake med skader etter landslagsuken, men utsiktene for å kunne bruke Mané allerede til helgen skal være gode.

annonse

– Han vil bli fulgt nøye de neste dagene, før kampen mot Huddersfield lørdag, står det i en uttalelse på klubbens nettsted.

Mohamed Salah fikk problemer i låret mens han var på landslagsoppdrag for Egypt, mens Naby Keita måtte bæres av banen på ryggen til en lagkamerat etter å ha fått hamstringtrøbbel i Guineas kamp mot Rwanda.

Virgil van Dijk kom tilbake fra Nederlands landslagssamling med en ribbeinsskade.

annonse
annonse

Liverpool er med 20 poeng likt med Manchester City og Chelsea i teten av Premier League-tabellen, men laget har ikke vunnet i sine fire siste kamper i ulike turneringer.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.