REUTERS/Peter Nicholls
Del saken
 • 641
 •  
 •  
 •  
 •  

Etter Brexit-folkeavstemningen som ble avholdt den 23. juni 2016, hvor 51,89 prosent av velgerne sa nei til EU – vedtok det britiske parlamentet en lov som gir regjeringen fullmakt til å forhandle om Storbritannias uttreden av EU i henhold til utmeldingsprosessen gitt i artikkel 50.

På stadig flere områder viser EU-monsteret at de har sin egen politiske agenda helt uavhengige av hva frie og selvstendige demokratiske nasjoner mener.

Med helt uforståelige krav om lovendringer, direktiver, anbudsprosesser, pålegg, instrukser, kontroller, styring, regler og straff. Det er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller Norge fra fullverdig EU-medlemskap med EU-direktiv i bunkevis – som kan gjøre Eiffel-tårnet misunnelig.

For å ha full kontroll med Norge har EU og ett stortingsflertall uten folkeavstemning påtvunget det norske folk: EØS og Schengen-avtalen som sikrer Norge vidåpne porter og tilnærmet fri innvandring fra store deler av verden. Det gjør Norge til en av verdens beste sosialkontor for migranter og EU-borgere. Nok er nok – EØS og Schengen-avtalen må derfor sies opp!

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 641
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]