– Vi er kjent med et tips som omhandler Bitcoin, sier Grete Lien Metlid, leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, til TV 2. En 24 år gammel mann ble funnet knivdrept i en leilighet på Majorstuen i Oslo mandag ettermiddag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

24-åringen som ble funnet drept på Majorstuen mandag, skal ha vekslet ut bitcoin i en stor pengesum før han ble drept, melder TV 2.

Det er kilder i politiet som forteller til TV 2 at 24-åringen foretok uttaket før han ble funnet død i leiligheten sin i Arbos gate mandag formiddag. Ifølge tipset ble deler av beløpet oppbevart i leiligheten. Dette er noe politiet nå undersøker.

Etter det TV 2 erfarer, skal flere personer i 24-åringens omgangskrets ha kjent til utbetalingen.

annonse

– Vi er kjent med et tips som omhandler Bitcoin, men vi vil på nåværende tidspunkt ikke gå ut med mer informasjon om etterforskningen, sier Grete Lien Metlid, leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Oslo politidistrikt, til kanalen.

Politiet understreker at de etterforsker drapssaken bredt og at de sjekker ut en rekke tips. Onsdag kveld var det fortsatt ikke noe gjennombrudd i saken. Ingen er verken pågrepet, mistenkt eller siktet.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon