Tore Storehaug (KrF) er bekymret for nedleggelsen av asylmottak i Sogn og Fjordane og frykter at arbeidsplasser forsvinner. Her er han sammen med KrF-leder Knut Arild Hareide etter den høytidelige åpningen av det 162. Storting, 9. oktober 2017. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 269
 •  
 •  

Jeg synes det er like greit at KrF nå tar steget fullt ut og vedkjenner seg sitt innerste jeg. Viser at de er ekte sosialister og ekte støttespillere for islam.

annonse

Annonse

De som ikke er sosialister i KrF og som tar avstand fra venstresidens multikulturelle eksperiment og forherligelsen av islam er ideologisk sett tilhørende FrP. Nå kan de følge etter alle de som de siste årene har forlatt partiet.

De andre med Hareide i spissen, de som utgjør 2-3 % av befolkningen, kan ikle seg sine røde uniformer, feire ramadan og kvinnene kan gå tilbake til kjøkkenbenken.

annonse

Annonse

Å UTHOLDE ELENDE

annonse

Annonse

Vi får et regjeringsskifte og 2 år med stor innvandring, vold og kriminalitet, økte skatter og avgifter og enda mer byråkrati og detaljregulering av befolkningen, men dette må vi holde ut. For når det etter dette virkelig snur, når de fleste har fått mer enn nok av svensk-liknende tilstander, av Groruddaler både her og der og ekstrem økning i vold og grov kriminalitet, vil FrP og H få flertall alene ved neste stortingsvalg. Vi er da også kvitt det belastende vedhenget V.

Noen ganger må det bli verre før det blir bedre, la oss like gjerne få det verre med en gang, da blir det kortere tid før det blir bedre også.

GOD TUR TIL HYLEKORET

Judas Hareide er på vei til sine egne. Han rir på sopelimen. Det skal bli godt å bli kvitt ham, godt å få en kuldespreder mindre på borgerlig side.

annonse

Annonse


Del saken
 • 269
 •  
 •  
 •  
  269
  Shares
 • 269
 •  
 •  
annonse

Les også: