Trond Ulleberg
Generalsekretær SIAH
Tore Storehaug (KrF) er bekymret for nedleggelsen av asylmottak i Sogn og Fjordane og frykter at arbeidsplasser forsvinner. Her er han sammen med KrF-leder Knut Arild Hareide etter den høytidelige åpningen av det 162. Storting, 9. oktober 2017. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 269
 •  
 •  
 •  
 •  

Jeg synes det er like greit at KrF nå tar steget fullt ut og vedkjenner seg sitt innerste jeg. Viser at de er ekte sosialister og ekte støttespillere for islam.

De som ikke er sosialister i KrF og som tar avstand fra venstresidens multikulturelle eksperiment og forherligelsen av islam er ideologisk sett tilhørende FrP. Nå kan de følge etter alle de som de siste årene har forlatt partiet.

De andre med Hareide i spissen, de som utgjør 2-3 % av befolkningen, kan ikle seg sine røde uniformer, feire ramadan og kvinnene kan gå tilbake til kjøkkenbenken.

Å UTHOLDE ELENDE

Vi får et regjeringsskifte og 2 år med stor innvandring, vold og kriminalitet, økte skatter og avgifter og enda mer byråkrati og detaljregulering av befolkningen, men dette må vi holde ut. For når det etter dette virkelig snur, når de fleste har fått mer enn nok av svensk-liknende tilstander, av Groruddaler både her og der og ekstrem økning i vold og grov kriminalitet, vil FrP og H få flertall alene ved neste stortingsvalg. Vi er da også kvitt det belastende vedhenget V.

Noen ganger må det bli verre før det blir bedre, la oss like gjerne få det verre med en gang, da blir det kortere tid før det blir bedre også.

GOD TUR TIL HYLEKORET

Judas Hareide er på vei til sine egne. Han rir på sopelimen. Det skal bli godt å bli kvitt ham, godt å få en kuldespreder mindre på borgerlig side.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 269
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]