Manchester United-manager José Mourinho. Foto: Martin Rickett/PA via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Manchester United-manager José Mourinho kan vente til kommende onsdag med å forklare kommentarene han kom med etter seieren mot Newcastle.

Det engelske fotballforbundet (FA) åpnet tidligere denne uken sak mot Mourinho for uttalelser han kom med på portugisisk foran et TV-kamera etter kampslutt.

Uttalelsene var ifølge FA «fornærmende og grove, og var upassende».

annonse

I utgangspunktet hadde Englands Fotballforbund (FA) gitt Mourinho til fredag med å gi sitt tilsvar i saken, men BBC melder at United-sjefen nå skal ha fått utsatt fristen.

United kom tidlig under med to mål hjemme mot Newcastle 6. oktober, men klarte i siste liten å snu kampen til 3-2-seier.

Dersom den opprinnelige fristen hadde blitt opprettholdt, kunne Mourinho risikert å måtte se lørdagens storkamp mot Chelsea fra tribunen.

Portugiseren er i hardt vær etter en svak sesonginnledning til United å være. Det har vært spekulert i om han kan komme til å få sparken i løpet av kort tid, men seieren mot Newcastle ga et pusterom.

annonse

Manchester United ligger på 8.-plass på tabellen med 13 poeng, sju poeng bak Manchester City, Chelsea og Liverpool som alle har 20 poeng.

(©NTB)

[email protected]

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon