Dette bildet fra et overvåkingskamera skal vise den savnede journalisten Jamal Khashoggi gå inn i konsulatbygningen tirsdag 2. oktober. Han har siden ikke blitt sett. Foto: Hurriyet / AP / NTB scanpix
annonse

Tyrkia har ikke gitt USA lydopptak av det som skal være drapet på journalisten Jamal Khashoggi, sier landets utenriksminister Mevlut Cavusoglu.

annonse

– Det er helt utelukket for Tyrkia å gi noe som helst lydopptak til Pompeo eller andre amerikanske utsendinger, sier Cavusoglu.

annonse
Reklame fra Resett butikken

USAs utenriksminister Mike Pompeo besøkte denne uka Saudi-Arabia og Tyrkia i et forsøk på å fastslå hva som skjedde med Jamal Khashoggi.

Den saudiarabiske journalisten forsvant under et besøk på landets ambassade i Istanbul 2. oktober.

annonse
Reklame

Tyrkiske medier har gjengitt det angivelige innholdet i et lydopptak av det som skal være drapet på Khashoggi, men eksistensen av et slikt opptak er ikke offisielt bekreftet. Heller ikke Cavusoglu ville bekrefte eller avkrefte dette fredag.

– Vi skal dele resultatet av etterforskningen med hele verden. Vi kommer ikke til å dele noe som helst av denne informasjonen med enkeltland, sier han til nyhetsbyrået Anadolu.

NTB-AFP

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse