KRF-ledelsen, Foto; Montasje
annonse
annonse

Resett er blitt kontaktet av bekymrede medlemmer fra KrF Akershus som har mottatt en email fra fylkeslagets ledelse. Emailen inneholder en spørreundersøkelse med fem svaralternativer om hvilke veivalg KrF bør ta. 

Resett har forgjeves forsøkt å få tak i Mona Høvset, kommunikasjonsjefen i KrF sentralt, for å få vite om denne spørreundersøkelsen er forankret i KrFs toppledelse.  Senior kommunikasjonsrådgiver Dag Andreas Fedøy kunne imidlertid opplyse at spørreundersøkelsen var et unikt tilfelle kun for fylkeslaget i Akershus, og at vi best kunne få informasjon der.

I følge Akershus KrFs fylkessekretær Karl Edvin Moksnes, er det bare er fylkeslederen Arne Willy Dahl som kan svare i så henseende.  Vi har ennå ikke klart å oppnå kontakt med Arne Willy Dahl.

annonse
Spørsmålene
Spørsmål til KrF-medlemmene

Noen medlemmer ytrer overfor Resett spørsmål med hva som er hensikten med spørsmålene. Hvordan har fylkesledelsen tenkt å bruke svarene? Hvorfor ønsker fylkesledelsen en forhåndsvotering? Hvordan er svarene tenkt oppbevart i ettertid? Er dette spørsmål som KrF sentralt har bedt om svar på? Vil flere fylkeslag få samme spørsmål?

Trekkes tilbake

Eposten ble sendt tidligere i dag. Senere på ettermiddagen kom en ny epost der medlemmene i Akershus KrF blir advart av fylkeslagets ledelse om at det elektroniske spørreskjemaet de har sendt ut inneholder en «teknisk svakhet».

– Vi har blitt gjort oppmerksom på at det er en teknisk svakhet ved spørreundersøkelsen som ble sendt ut tidligere i dag. På grunn av denne svakheten, er den ikke pålitelig. Vi kommer til å lese svarene, men det blir vanskelig å legge stor vekt på resultatet. Jeg beklager dette, skriver fylkesleder Arne Willy Dahl.

annonse

 

 

Mail fra Akershus KrF til fylkesmedlemmene

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

KRFmail til medlemmene i Akeshus. Foto: Resett skjermdump
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon