Pakistanske islamister roper slagord som "død over alle nordmenn" etter at Aftenposten publiserte en reproduksjon av en tegning som forestiller profeten Muhammed. Aftenposten publiserte tegningen etter et drapsforsøk på han som hadde lagd tegningen, Kurt Westergaard. Dette skjedde i 2010. Nå er det altså blitt straffbart å kalle profeten for pedofil, enda han beviselig giftet seg med en 6 åring og "fullbyrdet" ekteskapet når jenta var 9.
annonse
annonse

En kvinne som i 2011 ble dømt i Wien for å ha holdt to seminarer hvor hun omtalte profeten Muhammed som pedofil, har fått sin anke til den Europeiske menneskerettighetsdomstolen avslått.

Domstolen konluderer med at boten hun fikk på 480 euro pluss saksomkostninger, var riktig. De uttalte at kvinnens rett til ytringsfrihet ikke oppveide retten til å ha sine religiøse følelser beskyttet. Det ble derfor fastslått at denne straffen var riktig slik at man kunne beholde den religiøse harmonien som er i Østerrike.

Kvinnen, som bare omtales som fru S, hadde i sin anke fremmet at hennes kritikk av islam var innenfor en ramme av objektivitet og livlig diskusjon i offentlig øyemed, og dermed ikke var ment som et forsøk på å «diskreditere» profeten.

annonse

Dette så altså ikke menneskerettighetsdomstolen som et gyldig argument, og det er nå altså presedens for at det er straffbart å kalle profeten Muhammed for pedofil.

Vi ser en klar tendens hvor globaliseringseliten som EU er, gradvis innfører mer og mer sensur og begrensninger av ytringsfriheten. Alt dette fordi islam skal normaliseres og godtas i vestlige samfunn.

En av de mest barbariske og blodtørstige ideologier i forkledning som religion. Islam er selve symbolikken på undertrykkelse, forskjellsbehandling, sensur og tvang. Dobbeltmoralismen blant feminister, homser og venstrevridde som i alle år har stått på barrikadene og kjempet mot nettopp det islam står for, står nå med åpne armer og tårer i øyekroken når de tar varmt imot det som for kun få tiår siden var deres fiende.

Er det virkelig slik at disse selv eller noen i deres nærmeste krets må utsettes for et overgrep fra «et enkeltstående» tilfelle før de skjønner hva dette dreier seg om?

Det hele er som et mareritt.

Hvor lenge er det siden angrepet på Charlie Hebdo? Da byttet alle feminister, homser og venstrevridde profilbildet sitt på Facebook til den franske trikoloren i sympati med de berørte for dette «enkeltstående» tilfellet og for å vise sin avsky for angrepet på ytringsfriheten. Hvor mange tilsvarende tilfeller har vi hatt både før og etter angrepet på satiremagasinet i Frankrike?

Men nå jubles det altså over at det de selv foraktet for bare noen få år siden, blir innført som regel i Europa.

Har disse menneskene egentlig noen som helst slags form for logikk eller skamfølelse? Forstår de ikke hvor denne ettergivenheten til slutt ender opp?

Dette er ingenting annet enn en sorgens dag, hvor ytringsfriheten og islams beske fordervelse har tatt enda et jafs av det som inntil nå har vært den frie verden.

annonse

Ja, profeten Muhammed konsumerte et ekteskap med en 9-åring. I min verden var han derfor pedofil. Hvis sannheten nå er straffbar, døm meg gjerne.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon