Foto: Nicolas Armer/dpa via AP
annonse

En 18 år gammel jente ble i midten av oktober voldtatt av åtte menn, syv syrere og en tysker, i Freiburg i Tyskland. Alle de åtte gjerningsmennene sitter nå varetektsfengslet. Dette rapporterer Bild.

Den 18 år gamle jenta besøkte sammen med en venninne et utested i Freiburg, den 14. oktober. Der ble jenta påspandert en drink fra en ukjent mann, og rundt midnatt forlot hun utestedet med denne syriske mannen, som angivelig er 22 år og skal ha vært i Tyskland siden 2014

Jenta ble så voldtatt av den 22 år gamle syreren i en busk. Som om ikke dette var ille nok, etterlot den første voldtektsmannen jenta der han voldtok henne, og gikk for å fortelle noen kamerater som var på utestedet om den hjelpeløse jenta utenfor. Deretter ble jenta voldtatt av syv andre menn.

annonse

Alle åtte voldtektsmennene, syv syrere og en tysker, sitter i varetekt nå. En sjefskommisær hos politiet sier at etterforskningen nå pågår for full fart.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse