Lionel Messi spiller ikke søndagens El Clásico på grunn av brudd i armen. Foto: Emilio Morenatti / AP/ NTB scanpix
annonse

Man skal skru klokka 11 år tilbake i tid for å finne sist El Clásico uten Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på banen.

annonse

Den gang, i 2007, var det Julio Baptista som ble matchvinner da Real Madrid slo Barcelona 1-0.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Siden da har kampene mellom de to spanske storlagene vært preget av superstjernene Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Nå har førstnevnte forlatt Madrid til fordel for Juventus, mens Messi har brukket armen.

Real Madrid har slitt fælt den siste tiden og er nummer sju i La Liga med 14 poeng, fire færre enn serieleder Barcelona.

annonse
Reklame

– Når de beste spillerne forlater klubben, er det logisk at laget blir dårligere. Før var de avhengige av Ronaldos scoringer, men nå må de finne en ny måte å spille på. Ronaldos mål skal erstattes med mål fra andre spillere, sier Barcelona-legenden Carles Puyol til Marca.

Barcelona klarte seg fint uten Messi i midtuken, da det ble 2-0-seier over Inter. Real Madrid tok samtidig en sårt tiltrengt seier med 2-1 over Victoria Plzen, men det var ikke nok til å få ro rundt trener Julen Lopetegui.

Midtbanespiller Toni Kroos forteller at spillergruppen står bak treneren. Og ingenting vil smake bedre enn seier over erkerivalen Barcelona søndag.

– Det er en bra kamp, vi har ikke noe annet å gjøre enn å bevise at vi duger mot vanskelig motstand, sier Kroos.

(©NTB)

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse