Lionel Messi spiller ikke søndagens El Clásico på grunn av brudd i armen. Foto: Emilio Morenatti / AP/ NTB scanpix
annonse
annonse

Man skal skru klokka 11 år tilbake i tid for å finne sist El Clásico uten Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på banen.

Den gang, i 2007, var det Julio Baptista som ble matchvinner da Real Madrid slo Barcelona 1-0.

Siden da har kampene mellom de to spanske storlagene vært preget av superstjernene Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Nå har førstnevnte forlatt Madrid til fordel for Juventus, mens Messi har brukket armen.

annonse

Real Madrid har slitt fælt den siste tiden og er nummer sju i La Liga med 14 poeng, fire færre enn serieleder Barcelona.

– Når de beste spillerne forlater klubben, er det logisk at laget blir dårligere. Før var de avhengige av Ronaldos scoringer, men nå må de finne en ny måte å spille på. Ronaldos mål skal erstattes med mål fra andre spillere, sier Barcelona-legenden Carles Puyol til Marca.

Barcelona klarte seg fint uten Messi i midtuken, da det ble 2-0-seier over Inter. Real Madrid tok samtidig en sårt tiltrengt seier med 2-1 over Victoria Plzen, men det var ikke nok til å få ro rundt trener Julen Lopetegui.

Midtbanespiller Toni Kroos forteller at spillergruppen står bak treneren. Og ingenting vil smake bedre enn seier over erkerivalen Barcelona søndag.

– Det er en bra kamp, vi har ikke noe annet å gjøre enn å bevise at vi duger mot vanskelig motstand, sier Kroos.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon